Sistem format sonrası boştayken 45, oyundayken 62 dereceyi dereceyi görmeye başladı

syotowa22

Femtopat
Daha fazla  
Sinerji'den 2 ay önce hazır bir sistem aldım. Güzel ve sorunsuz çalışıyordu. Şu an PC'yi Windows'tan sıfırladım. Sıfırladıktan sonra ise PC boştayken 45 dereceyi görmeye başladı, oysaki sıfırlama sonrası PC boşta 30 küsurlerde çalışıyordu. LoL oynarken ise maksimum 45 dereceyi görüyordu. Benim ne yapmam lazım?
Minecraft giriyorum 62 dereceyi görmeye başlıyor. Eskiden 40 derece sabit kalıyordu. Bu durum benim çok sinirimi bozdu. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sıcaklıklar normal hatta normalden de iyi.

Hocam gayet normal. Ama yine de daha düşük olsun istiyorsanız fan hızını arttırabilirsiniz.

Bu dereceler yük altındayken normal. Ama eğer yine de bir sorun var diyorsaniz sunları kontrol edin:
yüksek performans ayarları.
arka planda çalışan uygulamalar.
termal macun kontrolü.
ama dereceler normal. benim bilgisayar minecraft oynarken 74 dereceyi göüryordu.

kanka ama 2 saat önce sıfırladım sıfırlamadan önce mc ye girdim save dosyasını almak için gram ısınma fan sorunu yoktu fan ses dahi çıkarmıyordu. sıfırladıktan sonra amd ayarları mı değişti acaba ne oldu

Hocam 62 dereceyi dert ediyorsanız ne bileyim? 80 90 derece olsa hadi neyse.

Hocam ben şu an sıcaklıkta değilim. Demek istediğim şey şu: 1 saatte ne değişti de 2 aydır aynı olan değerler bir anda böyle oldu?

Sistemin nedir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…