Latency mon ile yapılan testlerde koyduğunuz resimlerde ilkinde islemci tam yükte çalıştığı için gecikme düşük çıkıyor ikinci resimde de işlemci boşta çalışmıyor orada gecikmenin yüksek çıkması normal,,
Ben bu şekilde yaptım ekran kartını high Intel ethernet high INTEL 3.1 usb high birde high definition high FRT33THY nin videosunda görmüştüm herhangi bir sorun yaşamadım sizce bi sıkıntı varmı böyle daha mı iyi?
Interrupt Affinity Policy Tool'da herkes için en iyi ayar farklıdır. Park Control ile unpark işlemi yaptıktan sonra Latency Monitor ile en düşük gecikmeye sahip iki çekirdeği test etmelisiniz.
Interrupt Affinity Policy Tool'da herkes için en iyi ayar farklıdır. Park Control ile unpark işlemi yaptıktan sonra Latency Monitor ile en düşük gecikmeye sahip iki çekirdeği test etmelisiniz.
Latency Monitor'u açtıktan sonra üst sekmeden CPUs sekmesine gelin ardından yeşil renkli "start" düğmesine basarak testi başlatabilirsiniz. Park Control'de ise ayarları bu şekilde yapmalısınız.
Çok kötü oldu daha beter oldu oyun iyice gecikmeye başladı bune ya. Sorunu çözer sandım ama çözmedi ama sorunun kaynağını buldum sanırım işlemci ya da ekran kartı lag yapıyor.
Arkadaşın son attığı link'i kontrol eder misiniz? İndirip tıkladığımda hiçbir tepki olmadı. CMD falan açılmaya başladı Kaspersky ile tarama yaptığımda 8 tane trojan, backdoor bulundu.