Arkadaşlar benim PC özelliklerim HoI4'ün minimuma bile uymuyor ancak en en en düşük ayarlarda çalışıyor 50-60 FPS, arada bir anlık 20 oluyor ama işlemci sicakaligina falanda baktim, bir sikinti yok. Bir sorun olur mu?
Zarar vereceğini düşünmüyorum fakat gelecek yıllarda(1944-1943-1945) oyun çökebilir, çökerse normaldir. Bilgisayar çok fazla division basıyor, optimizasyon sorunu var.
Hoi4 minimum da oynuyorsan zarar versen nolcak demek ki sistem kötü (lütfen yanlış anlama).Fiyatı da ucuzdur.Yani bir şey olmaz yada şöyle diyeyim zarar vermez.
İşin ustası değilim fakat bende daha önce sistemimin kaldırmadığı 15-20 fps arası aldığım oyunları oynadım ve bir problem yaşamadım.Hatta şöyle diyeyim +300 saat R6:Siege var ama oyunu hep 15 en fazla 30 fps bazende donarak bu kadar oynadım ve bilgisayarım halen çalışıyor.
Arkadaşlar benim PC özelliklerim HoI4'ün minimuma bile uymuyor ancak en en en düşük ayarlarda çalışıyor 50-60 FPS, arada bir anlık 20 oluyor ama işlemci sicakaligina falanda baktim, bir sikinti yok. Bir sorun olur mu?
Hayır, sıcaklık değerlerin normal düzeydeyse sıkıntı yok. Yani mantıken böyle bir sorun oluşturması çok saçma olurdu. Sonuçta oyunu 50-60FPS gibi akıcı frame değerleri ile oynatıyorsun. 20-30 olsa bile bir şey fark etmez bence. Tabi burada işlemciyi veya GPU'yu boğmasını olaylar çerçevesinde düşünmüyorum.
Hoi4 minimum da oynuyorsan zarar versen nolcak demek ki sistem kötü (lütfen yanlış anlama).Fiyatı da ucuzdur.Yani bir şey olmaz yada şöyle diyeyim zarar vermez.