Sistem gerektiği gibi çalışmıyor ve mavi ekran hatası veriyor

aquadea

Decapat
Daha fazla  
Son 1 haftadır bilgisayarım çok garip davranıyor; sürekli mavi ekran geliyor, oyunlardan kendi kendine atıyor, bilgisayarı açtığım zaman bazen fanlar dönmüyor, 2 3 kere düğmesinden aç kapa yaptığım zaman dönmeye başlıyor (sıvı soğutma fanlarında bir sorun yok dönüyorlar), bazen garip dosyalar belirip kayboluyor ve Google Chrome üzerinden daha önce almadığım bir hata almaya başladım. Bilgisayarı Windows'un ayarlarından sıfırlamaya çalıştım ama kesinlikle sıfırlayamıyorum. İnternetteki yabancı veya Türk kaynaklardaki bütün çözüm yöntemlerini işe yaramadı. Virüs olmasından şüphelendim ve birçok kez ESET ile taradım virüs bulamadı ama virüsten kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü daha önce de virüs girdi ve neredeyse tüm hesaplarım aynı gün çalındı. Bu olaylar başladığından beri hiçbir hesabım çalınmadı.

Dosyanın kaybolup belirdiği videoyu sanırım 7 saniye olduğu için yükleyemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_7608.jpeg
    207,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7611.jpeg
    230,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7610.jpeg
    458,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7607.jpeg
    191,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…