S Skyfin Decapat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 68 23 Eylül 2018 #1 Sistem geri yüklerken resimdeki gibi bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2018
by_erdal Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni & Teknoloji Uzmanı 23 Eylül 2018 #2 Skyfin dedi: Sistem geri yüklerken resimdeki gibi bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 333035 Genişletmek için tıkla... Eger yedeginiz var ise format atmanizi oneririm Artı 0 Eksi
Skyfin dedi: Sistem geri yüklerken resimdeki gibi bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 333035 Genişletmek için tıkla... Eger yedeginiz var ise format atmanizi oneririm
KS KS S Skyfin Decapat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 68 23 Eylül 2018 #3 Gta 5, Witcher 3 gibi çok gb'li oyunlarım var formattan başka yokmudur çözümü? Artı 0 Eksi
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.252 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2018 #4 PC'de "d" diski var mı? Varsa format sırasında d diski silinmez istersen. Artı 0 Eksi
KS KS S Skyfin Decapat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 68 23 Eylül 2018 #5 Shimada Sensei dedi: PC'de "d" diski var mı? Varsa format sırasında d diski silinmez istersen. Genişletmek için tıkla... D diski oluşturdum ama gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: PC'de "d" diski var mı? Varsa format sırasında d diski silinmez istersen. Genişletmek için tıkla... D diski oluşturdum ama gözükmüyor.
by_erdal Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni & Teknoloji Uzmanı 23 Eylül 2018 #6 Skyfin dedi: D diski oluşturdum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Disk yonetimine girin yeni olusturdugunuz diskin surucu harfini degistirin diskiniz gorunecektir Artı 0 Eksi
Skyfin dedi: D diski oluşturdum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Disk yonetimine girin yeni olusturdugunuz diskin surucu harfini degistirin diskiniz gorunecektir