Sistem geri yükleme (0x8070780) hatası

Signedx

Hectopat
Geri yükleme yaparken yanlışlıkla yanlış zamana geri döndürdüm ve eski zamana çevirirken bu hatayı almaya başladım. ChatGPT şu an bilgisayarımda kurulu olmamasına rağmen böyle bir hata alıyorum. Gösterilen dosya klasörüne gitmeye çalıştığımda klasöre bulamadım iyice kafam karıştı açıkçası. Masaüstüm silinmiş halde format atamam çünkü yedeklememiştim daha dosyalarımı bu hata yüzünden eski haline de çeviremiyorum.

Hem sorun gider yerinden hem normal olarak yaptım fakat yine işe yaramadı.

Print Screen'le SS alayım dedim aldım fakat fotoğraf açılmadı telefonla çekmek zorunda kaldım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-28 at 03.32.10.jpeg
    322,2 KB · Görüntüleme: 33

Bilgisayarını yeniden başlata basarken Shift tuşuna basılı tut ve format seç sonra da oradan eğer dosyaların önemli ise direk format at ama eğer önemli ise direk olarak orada tam hatırlamıyorum ama yedekle gibi bir şey vardı oraya bas ve temiz kurulum yap ve dosyalarında gitmesin.

Peki hocam bende orjinal format usb var. Format atsam sistem geri yükleme de silinecek mi ?
Yani format attım sonradan sistem geri yükleme yapabilecek miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…