Sadece benim oluşturduklarım noktalara mı dönebiliyorum? Sistem kendi kendine nokta oluşturuyor mu?Sistem geri yükleme noktası o tarih içerisinde oluşturulmuş ise, evet.
Sadece benim oluşturduklarım noktalara mı dönebiliyorum? Sistem kendi kendine nokta oluşturuyor mu?
Sadece benim oluşturduklarım noktalara mı dönebiliyorum? Sistem kendi kendine nokta oluşturuyor mu?
Hocam daha önce hiç silmedim ama 3-4 tane açtım. Yeni nokta açtıkça eskiler siliniyor mu? Sistem geri yükleme menüsüne girdiğimde sadece benim oluşturduklarımı görebilmiştim.Bazen kendi kendine oluşturabilir, uygulamalar oluşturabilir. Uygulamaların, Windows'un veya senin oluşturduğun sistem geri yükleme noktalarına dönebilirsin. Bunun için sistem geri yükleme noktalarını silmemen gerekiyor.
Hocam daha önce hiç silmedim ama 3-4 tane açtım. Yeni nokta açtıkça eskiler siliniyor mu? Sistem geri yükleme menüsüne girdiğimde sadece benim oluşturduklarımı görebilmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.