M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #11 plexies dedi: Kesin olarak indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Bazı antivirüslerin güvenli bir şekilde çalıştırma özelliği var istersen Comodo ile sanal çalıştırabilirsin ve o çok önemli dosya nedir?
plexies dedi: Kesin olarak indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Bazı antivirüslerin güvenli bir şekilde çalıştırma özelliği var istersen Comodo ile sanal çalıştırabilirsin ve o çok önemli dosya nedir?
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Aralık 2020 #12 plexies dedi: Yok silmez ondan eminim. VDS iş görmez hocam sağlam ekran kartı gerektiriyor. Çok Teşekkür ederim. Çok profesyonel bir virüs değil ama iyi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar güvenmeyin.
plexies dedi: Yok silmez ondan eminim. VDS iş görmez hocam sağlam ekran kartı gerektiriyor. Çok Teşekkür ederim. Çok profesyonel bir virüs değil ama iyi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kadar güvenmeyin.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.956 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Aralık 2020 #13 plexies dedi: Çok fazla şey yüklü olduğundan yapmak istemiyorum şuanda o yüzden çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eski yedeklerden varsa onu kullanın. Ya da MalwareBytes indirin. O etkili olur.
plexies dedi: Çok fazla şey yüklü olduğundan yapmak istemiyorum şuanda o yüzden çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eski yedeklerden varsa onu kullanın. Ya da MalwareBytes indirin. O etkili olur.
P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 13 Aralık 2020 #14 m3081 dedi: Bazı antivirüslerin güvenli bir şekilde çalıştırma özelliği var istersen Comodo ile sanal çalıştırabilirsin ve o çok önemli dosya nedir? Genişletmek için tıkla... Sanal çalıştırırsam işimi görmez. ArdaFRKN dedi: Hocam bu kadar güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... haklısınız hocam. KlesS dedi: Eski yedeklerden varsa onu kullanın. Ya da MalwareBytes indirin. O etkili olur. Genişletmek için tıkla... KIS2019/2020 gayet etkili ve en iyisi olduğunu düşünüyorum MB daha mı iyidir?
m3081 dedi: Bazı antivirüslerin güvenli bir şekilde çalıştırma özelliği var istersen Comodo ile sanal çalıştırabilirsin ve o çok önemli dosya nedir? Genişletmek için tıkla... Sanal çalıştırırsam işimi görmez. ArdaFRKN dedi: Hocam bu kadar güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... haklısınız hocam. KlesS dedi: Eski yedeklerden varsa onu kullanın. Ya da MalwareBytes indirin. O etkili olur. Genişletmek için tıkla... KIS2019/2020 gayet etkili ve en iyisi olduğunu düşünüyorum MB daha mı iyidir?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Aralık 2020 #15 Virüs olduğunu düşünüyorsan dostum, Microsoft Defender boşuna durmuyor.
P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 13 Aralık 2020 #16 350070 dedi: Virüs olduğunu düşünüyorsan dostum, Microsoft Defender boşuna durmuyor. Genişletmek için tıkla... Şuanda virüs yok indirmem gereken bir dosya içerisinde virüs olma olasılığı çok yüksek ondan bahsediyorum.
350070 dedi: Virüs olduğunu düşünüyorsan dostum, Microsoft Defender boşuna durmuyor. Genişletmek için tıkla... Şuanda virüs yok indirmem gereken bir dosya içerisinde virüs olma olasılığı çok yüksek ondan bahsediyorum.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #17 plexies dedi: MB daha mı iyidir? Genişletmek için tıkla... Koruma için Kaspersky ama tarama için Malwarebytes iyi ama Norton Free Trial daha iyi
plexies dedi: MB daha mı iyidir? Genişletmek için tıkla... Koruma için Kaspersky ama tarama için Malwarebytes iyi ama Norton Free Trial daha iyi
P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 13 Aralık 2020 #18 m3081 dedi: Koruma için Kaspersky ama tarama için Malwarebytes iyi ama Norton Free Trial daha iyi Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkürler bilgiler için.
m3081 dedi: Koruma için Kaspersky ama tarama için Malwarebytes iyi ama Norton Free Trial daha iyi Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkürler bilgiler için.