Xeurus Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 25 11 Ekim 2018 #1 Bilgisayarımı 1 gün öncesine yüklemek istedim ama 3 saatir devam ediyor. "System Restore is restoring the registry" diyor Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2018
Bilgisayarımı 1 gün öncesine yüklemek istedim ama 3 saatir devam ediyor. "System Restore is restoring the registry" diyor Ne yapmam lazım?
J J0kerdede Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 11 Ekim 2018 #2 Anormallik olduğu kesin harddisk bozuk aşırı yavaş çalışıyo galiba öyle bir ihtimal varsa bekle 1 gün öyle değildir diyosan çek fişi sonra format at.
Anormallik olduğu kesin harddisk bozuk aşırı yavaş çalışıyo galiba öyle bir ihtimal varsa bekle 1 gün öyle değildir diyosan çek fişi sonra format at.
Xeurus Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 25 11 Ekim 2018 #3 J0kerdede dedi: Anormallik olduğu kesin harddisk bozuk aşırı yavaş çalışıyo galiba öyle bir ihtimal varsa bekle 1 gün öyle değildir diyosan çek fişi sonra format at. Genişletmek için tıkla... Simdi kapatsam yeniden açsam birşey olur mu?
J0kerdede dedi: Anormallik olduğu kesin harddisk bozuk aşırı yavaş çalışıyo galiba öyle bir ihtimal varsa bekle 1 gün öyle değildir diyosan çek fişi sonra format at. Genişletmek için tıkla... Simdi kapatsam yeniden açsam birşey olur mu?
ömer furkan gürsel Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2018 #4 Sürer. Normaldir. Hele hele HDD varsa bilgisayarda daha bi uzun sürer. Bekleyeceksiniz.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 11 Ekim 2018 #5 Xeurus dedi: Bilgisayarımı 1 gün öncesine yüklemek istedim ama 3 saatir devam ediyor. "System Restore is restoring the registry" diyor Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... HDD'yi https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_570_trial.exe bunla tara.
Xeurus dedi: Bilgisayarımı 1 gün öncesine yüklemek istedim ama 3 saatir devam ediyor. "System Restore is restoring the registry" diyor Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... HDD'yi https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_570_trial.exe bunla tara.
Xeurus Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 25 11 Ekim 2018 #6 Bilgisayarı şimdi kapatsam yeniden açsam birşey olmaz değil mi? Hdd yi tarayıp yeniden geri yükleme yapıcam yarın
Bilgisayarı şimdi kapatsam yeniden açsam birşey olmaz değil mi? Hdd yi tarayıp yeniden geri yükleme yapıcam yarın
J J0kerdede Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 11 Ekim 2018 #7 3 saat bana hiç normal gelmedi format atmayı beceremem veya değerli verilerim var silemem diyosan bekle bir gün ama ben olsam çakarım formatı. Xeurus dedi: Bilgisayarı şimdi kapatsam yeniden açsam birşey olmaz değil mi? Hdd yi tarayıp yeniden geri yükleme yapıcam yarın Genişletmek için tıkla... Sadece açılmama ihtimali var
3 saat bana hiç normal gelmedi format atmayı beceremem veya değerli verilerim var silemem diyosan bekle bir gün ama ben olsam çakarım formatı. Xeurus dedi: Bilgisayarı şimdi kapatsam yeniden açsam birşey olmaz değil mi? Hdd yi tarayıp yeniden geri yükleme yapıcam yarın Genişletmek için tıkla... Sadece açılmama ihtimali var
Xeurus Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 25 11 Ekim 2018 #8 Önceden de yapmıştım 1 saati aşmamıştı yarın sabaha kadar bekleyeyim olmassa kapatırım. Silinen üye dedi: HDD'yi https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_570_trial.exe bunla tara. Genişletmek için tıkla... taradım hepsi yeşil çıktı Kapatıp açtım bilgisayarı şu anda sıkıntısı yok birazdan tekrardan deneyeceğim geri yüklemeyi gözümü tek takılan şey boştayken disk kullanımı 0-3 arası gidiyor normal mi? Son düzenleme: 12 Ekim 2018
Önceden de yapmıştım 1 saati aşmamıştı yarın sabaha kadar bekleyeyim olmassa kapatırım. Silinen üye dedi: HDD'yi https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_570_trial.exe bunla tara. Genişletmek için tıkla... taradım hepsi yeşil çıktı Kapatıp açtım bilgisayarı şu anda sıkıntısı yok birazdan tekrardan deneyeceğim geri yüklemeyi gözümü tek takılan şey boştayken disk kullanımı 0-3 arası gidiyor normal mi?