Sistem God of War oynarken çok ısınıyor

İzlemeden sonra ne yapacağım anlamadım.

FPS CPU temperature ekran kartı sıcaklığın bunları bulup üstüne tıkla OSD'de göster seçeneğini aktifleştir üçünde sonra menülerden birisinde oyun içinde bu değerleri görebilmen için tuş ataması yapabildiğin bir alan var oradan tuş ata.

GPU sıcaklığını gösteri yaptim ama FPS yerinde hiçbir tuş basmama izin vermiyor.

GPU sıcaklığını gösteri yaptim ama FPS yerinde hiçbir tuş basmama izin vermiyor.

Menülerden birisinin ismi bilgi ekranı OSD orada bilgi ekranını etkinleştir tuşuna tuş ata ben Home ile kullanıyorum göster ve gizleyede page up page down verebilirsin uygula tamam deyip oyunu kapat yeniden aç oyuna girince etkinleştirme tuşun neyse ona bas ekranda göster tuşun neyse ona bas sol üstte değerleri verir.

Oyun menüsünde 60-62 arasi.

Oyunu oyna gördüğün en yüksek değeri söyle eğer 75 üzerini görüyorsa kasa havasız olabilir ön taraf mesh değil ise olabilir bu durum.

Tamamdır ve ekran kartını nasıl güncelleyebilirim? Bilgisayarı aldıgımdan beri hiç güncellemedim.

Tamamdır ve ekran kartını nasıl güncelleyebilirim? Bilgisayarı aldıgımdan beri hiç güncellemedim.

NVIDIA ise NVIDIA GeForce experinece indir Google hesabınla gir güncellemeleri kontrol et de en güncel sürümü verir AMD tarafında bilmiyorum ekran kartı marka model Google üzerinde aratıp RX 6700 driver gibi WHQL sürüm yükleyebilirsin.

Böyle kaldi uygulama ne yapabilirim? Kapatıp açtıgım halde bile böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…