kjwn Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 Pckolik'ten yeni kasa aldım, Haqqus pck1. Her şeyi taktım anahtar açık fiş fakklı fakat kasa güç almıyor, neden?
Pckolik'ten yeni kasa aldım, Haqqus pck1. Her şeyi taktım anahtar açık fiş fakklı fakat kasa güç almıyor, neden?
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 836 Çözümler 9 2 Mart 2023 #2 Power buton soketini takmayı unutmuş olabilirler belki. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS kjwn Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #3 Mhmd dedi: Power buton soketini takmayı unutmuş olabilirler belki. Genişletmek için tıkla... nasıl takıcam Artı 0 Eksi
Mhmd dedi: Power buton soketini takmayı unutmuş olabilirler belki. Genişletmek için tıkla... nasıl takıcam
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 836 Çözümler 9 2 Mart 2023 #4 kjwn dedi: nasıl takıcam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bak, takılı ise düzgün takılmış mı ona bakabilirsin. Artı 0 Eksi
kjwn dedi: nasıl takıcam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bak, takılı ise düzgün takılmış mı ona bakabilirsin.
KS KS kjwn Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 Sorun güç kablosundaymış biraz geç döndüm ama teşekkürler eski kablomla çalışıyor. Artı 0 Eksi