Sistem güncelleme sonrası FPS düştü

Daisetsu

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dün bayağıdır sistemimi güncellemiyorum performans artar daha iyi olur dedim ama çok pişmanım Valorant'ta Poligon'da 800-1K arası FPS alırken şu an 450-600 arası alıyorum oyunda zaten hep 500-600 arası alıyordum şu anda öyle alıyorum ama anlamadığım bir drop oluyor bir anda 200 FPS'e falan düşüyor. BIOS güncelledim(beta sürümü değil) AMD Adrenalin en güncel sürüm DDU ile tekrar yükledim ve Windows Update Windows Defender ile ilgili bir şey kurdu galiba bir şeyler daha kurdu. Windows Update başlattıktan sonra film izlemeye gittim tam göremedim ama Windows Defender ile ilgili bir şeyler kurduğuna eminim. Acaba bundan dolayı mı FPS düştü? BIOS Update sonrası BIOS ayarlarım sıfırlandı. XMP profil deniyor galiba onu tekrar Max RAM hızım olan 3200 çektim 4G encoder açtım ReSize BAR açtım. Acaba yaptığım güncellemeler kayıt dosyası ve sistem ayarlarımı falan mı sıfırlıyor? Çünkü FPS arttıran şeyler yapmıştım şimdi sıfırlandı tekrar normal haline döndü diye mi FPS düştü?

Dün bayağıdır sistemimi güncellemiyorum performans artar daha iyi olur dedim ama çok pişmanım Valorant'ta Poligon'da 800-1K arası FPS alırken şu an 450-600 arası alıyorum oyunda zaten hep 500-600 arası alıyordum şu anda öyle alıyorum ama anlamadığım bir drop oluyor bir anda 200 FPS'e falan düşüyor. BIOS güncelledim(beta sürümü değil) AMD Adrenalin en güncel sürüm DDU ile tekrar yükledim ve Windows Update Windows Defender ile ilgili bir şey kurdu galiba bir şeyler daha kurdu. Windows Update başlattıktan sonra film izlemeye gittim tam göremedim ama Windows Defender ile ilgili bir şeyler kurduğuna eminim. Acaba bundan dolayı mı FPS düştü? BIOS Update sonrası BIOS ayarlarım sıfırlandı. XMP profil deniyor galiba onu tekrar Max RAM hızım olan 3200 çektim 4G encoder açtım ReSize BAR açtım. Acaba yaptığım güncellemeler kayıt dosyası ve sistem ayarlarımı falan mı sıfırlıyor? Çünkü FPS arttıran şeyler yapmıştım şimdi sıfırlandı tekrar normal haline döndü diye mi FPS düştü?

Hocam 1000 Hz monitör kullanmıyorsanız sorun değil ama kayıt defterinden bakın ne yapıldığı orada yazıyordur belki

Hocam 1000 Hz monitör kullanmıyorsanız sorun değil ama kayıt defterinden bakın ne yapıldığı orada yazıyordur belki.

Hocam anlamadınız galiba %40'lık bir FPS düşüşü yaşıyorum anormal bir durum bu biliyorum monitör Hz'si önemli ama bu düşüş çok anormal yani ayrıca dediğiniz şeye nereden bakacağım kayıt defteri.

Bilgisayar 1 aylık olduğu için daha yeni kurdum her şeyi oyunları falan tekrardan aynı şeyleri yapasım hiç yok hocam kayıt defteri dediğiniz şey neyse bir ona bakayım.
Kayıt defterinde yazar mı bilmiyorum hocam bence bakmanıza gerek yok direkt kayıt defteri yazınca çıkar bilgisayarın tüm güncellemelerini yapın sorun düzelmezse format yani

Hocam dediğim gibi tüm her şeyi dün güncelledim (beta sürüm değiller) ve güncellemelerden olduğunu düşünüyorum format atmakta istemiyorum bilen başka biri yardım ederse çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı