Sistem güncellemesinden sonra bilgisayar açılmıyor

Metehan1923

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem güncellemesinden sonra bilgisayarım açılmıyor. Ekran görüntüsü gelmiyor ve BIOS'a da klavye ile giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim? Bilgisayarın içini açıp fotoğrafını attım. Buradan BIOS'u sıfırlayabilir miyim? Nasıl sıfırlarım? Yardım edebilecek var mı?

Dosya Ekleri

• DSC_0936.JPG
    DSC_0936.JPG
    164,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistem güncellemesinden sonra bilgisayarım açılmıyor. Ekran görüntüsü gelmiyor ve BIOS'a da klavye ile giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim? Bilgisayarın içini açıp fotoğrafını attım. Buradan BIOS'u sıfırlayabilir miyim? Nasıl sıfırlarım? Yardım edebilecek var mı?
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım; bahsettiğiniz sistem güncellemesi Windows güncellemesi mi, Bios güncellemesi mi? Windows güncellemesinin böyle bir şeye sebep olacağına ihtimal vermiyorum.

Hem windows güncellemesi hem de Ashampoo Driver Update ile güncelleme yaptım. Ashampoo Driver Update de İntel ile ilgili chipset ve driver güncellemeleri vardı. Sonrası malum açamadım. Biraz uğraştım bios pilinden sıfırlayım derken bilgisayara artık elektrikte gelmiyor. Power da yandı herhalde. Her şeyi berbat ettim ve şu an Ankara'dan İstanbul'a Msi Servispointe gönderiyorum kasayı

Hem Windows güncellemesi hem de Ashampoo Driver Update ile güncelleme yaptım. Ashampoo Driver Update de Intel ile ilgili chipset ve driver güncellemeleri vardı. Sonrası malum açamadım. Biraz uğraştım BIOS pilinden sıfırlayım derken bilgisayara artık elektrikte gelmiyor. Power da yandı herhalde. Her şeyi berbat ettim ve şu an Ankara'dan İstanbul'a MSI Servispointe gönderiyorum kasayı

Anlıyorum. Geçmiş olsun hocam. BIOS güncellemesi yapmadığınız sürece Windows altından anakarta zarar vermeniz pek mümkün değil ama donanımsal bir sorun oluşmuş muhtemelen. Sadece pili çıkararak zarar veremezsiniz ama önceden var olan başka bir sorun ortaya çıkmış olabilir. Sağlıklı günler...

Güncellemeden sonra bilgisayarın açılmama sebebi ne olabilir. Driver yada Windows güncellemesi bize pahalıya patlar mı garantim de kalmamıştı çünkü

Güncellemeden sonra bilgisayarın açılmama sebebi ne olabilir. Driver yada Windows güncellemesi bize pahalıya patlar mı garantim de kalmamıştı çünkü
Dediğim gibi yazılım güncelleyerek donanımsal bir arızaya sebep olamazsınız, ama donanımsal bir problem varsa sorunun büyüklüğüne göre ücretlendirme değişecektir. Güncellemeden sonra açılmayan bilgisayarınızın Bios ekranı görünüyorduysa sonradan bir sorun ortaya çıkmış olmalı. Öyle değilse bile güncellemeye denk gelmiştir sadece. Umarım bilgisayarınızın basit bir sıkıntısı vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı