Sistem güvenli modda takılı kaldı

zPookie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB
Intel Core I7-13700H
32 GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
DDU ile sürücüleri temizleyecektim. ChatGPT'den yardım alayim dedim. Bana önce güvenli modda çalıştırmamı önerdi Win r yapıp MSConfig yazdırdı sonra önyükleme>güvenli mod>ağ seçip uygula ve yeniden başlat. Yaptım ve güvenli moda girdim bir sorun oluştu pin kullanılamıyor diyor. Çıkmak için kapat aç yaptım yine güvenli moda atıyor. Ayrıca laptoptan cız sesi gelmeye başlıyor güvenli moda geçince. CMD'den kaldırmaya çalıştım olmadı. Bildiğiniz bir yol varsa söyleyin.

DDU ile sürücüleri temizleyecektim. ChatGPT'den yardım alayim dedim. Bana önce güvenli modda çalıştırmamı önerdi Win r yapıp MSConfig yazdırdı sonra önyükleme>güvenli mod>ağ seçip uygula ve yeniden başlat. Yaptım ve güvenli moda girdim bir sorun oluştu pin kullanılamıyor diyor. Çıkmak için kapat aç yaptım yine güvenli moda atıyor. Ayrıca laptoptan cız sesi gelmeye başlıyor güvenli moda geçince. CMD'den kaldırmaya çalıştım olmadı. Bildiğiniz bir yol varsa söyleyin.

Konudaki çözümü deneyin.

Sorunum çözüldü. Kurtarma modunda cmd açıp sırasıyla:
c:
cd windows
cd system32
net user isim şifre /add
net localgroup administrators isim /add
net user isim /active:yes
exit
Seçeneklerden devam et e tıklıyorsunuz
Oluşturduğunuz hesabı kenarda görmeniz lazım gözükmüyorsa 1 defa yeniden başlatın.
Gelen hesaba giriş yapın ve hangi ayarı yanlış yaptıysanız düzeltin.

Konudaki çözümü deneyin.
Reis aynı şeyi bende denedim bcedit komutunu algılamıyodu bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı