Sistem harici belleği "USB ile bağlanan SCS'ı yığın depolama aygıtı" olarak görüyor

Hightower1983

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eskiden notebookta kullandığım bir SSD'yi, SSD kutusuna koyup harici bellek olarak kullanmak istedim. Kutuyu aldım SSD'yi de içine koydum. Kutu USB ağlantılı bir kutu. Windows 10 yüklü bir masaüstünde problemsiz kullanabiliyorum fakat Windows 7 yüklü notebookuma bağladığımda System trayin olduğu sağ altta...SCS'ı... Falan diye bir şeyler yazarak gördü. Daha sonra bilgisayarımda diğer sürücülerle birlikte çıkmadığını gördüm. Disk yöneticisine girip harf atanmamış mı acaba diye baktım. Disk yöneticisindeki listede de çıkmıyor. Aygıt yöneticisine girdim bakayım orada durum ne diye. Bağladığımda "+depolama denetleyicileri" diye bir satır beliriyor. Artıya tıkladığımdaysa altında "USB ile bağlanan SCS'ı yığın depolama aygıtı" diye bir satır var. Windows 10'da sorun yokken Windows 7'de böyle bir sorun yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• şerefsiz.jpg
    187,6 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2024-06-13 at 5.27.20 PM.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 25
  • WhatsApp Image 2024-06-13 at 5.27.52 PM.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…