Sistem HDD görmeme sorunu

Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese merhaba öncelikle.
Birkac gun once eski bilgisayarim cokca mavi ekran vermeye basladi. Bende format atmaya karar verdim. Eski bilgisayarımda DVD olmadıgı icin HDD'yi yeni bilgisayarima takip oradan format attim. Gerekli dosyalari yeni bilgisayarda kurdum. HDD'yi eski bilgisayara taktigimda ise Win7 yukleniyor kisminda donuyor ve PC reset atiyor. DVD'yi sokup eski bilgisayarima taktigimda da ne HDD ne de DVD'yi okumuyor. PC BIOS'ta donuyor. Acil bir sekilde cevaplarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle farklı chipset'lere sahip olan sistemlerin işletim sistemini birbirlerinde çalıştıramayabilirsiniz. Windows 7 ile bu zaten başlı başına bir sorun. Windows 10 uyum sağlıyor büyük olasılıkla ama siz Windows 7 kurmaya çalışmışsınız. Windows 10 kullanın.

BIOS tam olarak hangi aşamada donuyor? Paylaşmanız mümkün mü?

Öncelikle farklı chipset'lere sahip olan sistemlerin işletim sistemini birbirlerinde çalıştıramayabilirsiniz. Windows 7 ile bu zaten başlı başına bir sorun. Windows 10 uyum sağlıyor büyük olasılıkla ama siz Windows 7 kurmaya çalışmışsınız. Windows 10 kullanın.

BIOS tam olarak hangi aşamada donuyor? Paylaşmanız mümkün mü?
Windows 10 ile tekrar format attım ve çalıştı. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı