BerkePaxoy
Hectopat
Daha fazla
Birkaç haftadır disk alanım tamamen dolu. İnternete bağlı değilken 14GB'lik bir veri temizleme yaptım. Tam Payday 2'ye gelen update'yi yüklemek için interneti açtım ki bir anda disk alanımda sadece 200KB alan olduğunu gördüm. 20GB'lik oynamadığım oyunları sildim ve tekrar bağlandım. Yükle tuşuna bastım ve aynı anda depolamamın 4.5MB'a düştüğünü gördüm. Kısacası ne zaman internete bağlansam disk alanım tamamen doluyor. 2 haftadır uğraşmama rağmen hiçbir şey bulamadım. Üst düzey bi kullanıcı ve programcı olmama ve bilgisayar ayarlarını en alt klasöre kadar aramama (Günlük backup vs. için) rağmen hiçbir şey bulamadım. Sorunun başladığı gün CCleaner indirmiştim. Sanırım CCleaner'deki bir backup veya benzeri olaydan kaynaklanıyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Disk alanım bu sayfayı bile yükleyecek alan bulamayana kadar acil yardımınızı talep ediyorum. Laptop'um Samsung ATIV Book 2. Aldığım Gün de bir disk kaybıyla karşılaşmıştım (300GB civarı) ancak en acili bu olduğu için ilk olarak bunu soruyorum. Bu sorun çözüldüğünde onu da doğru kategoride soracağım. İlginiz için teşekkür Ederim. Çözüm önerilerini acilen bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: