Z zaxaa31 Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #11 VENGEANCE ANGEL dedi: Hani nerede Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf yükleyemiyorum (Yüklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenilememektedir) böyle diyor
VENGEANCE ANGEL dedi: Hani nerede Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf yükleyemiyorum (Yüklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenilememektedir) böyle diyor
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.021 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 24 Ağustos 2024 #12 denoxx dedi: HD tune ile health sekmesini atın. Genişletmek için tıkla... HDTune yarım yamalak gösteriyor. CrystalDiskInfo üzerinden istedim ama arkadaş atmamış.
denoxx dedi: HD tune ile health sekmesini atın. Genişletmek için tıkla... HDTune yarım yamalak gösteriyor. CrystalDiskInfo üzerinden istedim ama arkadaş atmamış.
Z zaxaa31 Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #13 VENGEANCE ANGEL dedi: HDTune yarım yamalak gösteriyor. CrystalDiskInfo üzerinden istedim ama arkadaş atmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam atmama değil. Fotoğraf atamıyorum VENGEANCE ANGEL dedi: HDTune yarım yamalak gösteriyor. CrystalDiskInfo üzerinden istedim ama arkadaş atmamış. Genişletmek için tıkla... Discord yada başka bı yerden atayım isterseniz.
VENGEANCE ANGEL dedi: HDTune yarım yamalak gösteriyor. CrystalDiskInfo üzerinden istedim ama arkadaş atmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam atmama değil. Fotoğraf atamıyorum VENGEANCE ANGEL dedi: HDTune yarım yamalak gösteriyor. CrystalDiskInfo üzerinden istedim ama arkadaş atmamış. Genişletmek için tıkla... Discord yada başka bı yerden atayım isterseniz.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #14 zaxaa31 dedi: Hocam atmama değil. Fotoğraf atamıyorum. Discord'ya da başka bir yerden atayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Sağlık durumu iyi mi yazıyor ?
zaxaa31 dedi: Hocam atmama değil. Fotoğraf atamıyorum. Discord'ya da başka bir yerden atayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Sağlık durumu iyi mi yazıyor ?