rafet alver Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar birçok yeni parça aldım PC'ye anakart işlemci flan bugün hepsini bilgisayarcıda taktırdım fakat PC SSD'yi görüp hard diski görmüyor. Üzerinde de soru işareti çıkıyor bu diski tekrar nasıl kullanılabilir hale getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Arkadaşlar birçok yeni parça aldım PC'ye anakart işlemci flan bugün hepsini bilgisayarcıda taktırdım fakat PC SSD'yi görüp hard diski görmüyor. Üzerinde de soru işareti çıkıyor bu diski tekrar nasıl kullanılabilir hale getirebilirim?
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 20 Mayıs 2021 #2 Disk yöneticisinde görünüyor mu? Artı -1 Eksi
KS KS rafet alver Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Disk yöneticisinde görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor sanırım yöneticinin açık olduğu göseli ekledim. Artı 0 Eksi
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Disk yöneticisinde görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor sanırım yöneticinin açık olduğu göseli ekledim.