C casstttiel Femtopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #1 Merhabalar öncelikle. İlk defa yazıyorum. Bir süredir bilgisayarım hard diskimi görmemeye başladı. Aslında görmüyor değil aygıt yöneticisini açtığımda hard diskimi görebiliyorum ama bu bilgisayarda ayrı bir sürücü olarak göremiyorum ne yazık ki.
Merhabalar öncelikle. İlk defa yazıyorum. Bir süredir bilgisayarım hard diskimi görmemeye başladı. Aslında görmüyor değil aygıt yöneticisini açtığımda hard diskimi görebiliyorum ama bu bilgisayarda ayrı bir sürücü olarak göremiyorum ne yazık ki.
Çözüm Lady Hellbender 18 Kasım 2021 Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın.
Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 18 Kasım 2021 #2 Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın.
KS KS C casstttiel Femtopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #3 Lady Hellbender dedi: Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü iyi günler. Lady Hellbender dedi: Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl (çözüldü) olarak etiketleyeceğim? Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü iyi günler. Lady Hellbender dedi: Disk Yöneticisine gelin, ilgili diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ata" deyin. Ardından bir harf seçip işlemi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl (çözüldü) olarak etiketleyeceğim?
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 18 Kasım 2021 #4 casstttiel dedi: Konuyu nasıl (çözüldü) olarak etiketleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Konuyu raporlayarak "Çözüldü." olarak iletmeniz yeterli. Moderatör arkadaşlarımızdan biri ilgilenecektir. Artı 0 Eksi
casstttiel dedi: Konuyu nasıl (çözüldü) olarak etiketleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Konuyu raporlayarak "Çözüldü." olarak iletmeniz yeterli. Moderatör arkadaşlarımızdan biri ilgilenecektir.