H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Kablo güç veriyor SATA'da da sıkıntı yok bir anda görmemeye başladı. Nedeni ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 SATA kablosu tam oturmuyor olabilir.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Utku92 dedi: SATA kablosu tam oturmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim?
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 Hixlaqsl dedi: Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı SATA girişe takın ya da kablosunu yenileyin.
Hixlaqsl dedi: Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı SATA girişe takın ya da kablosunu yenileyin.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #5 Utku92 dedi: Farklı SATA girişe takın ya da kablosunu yenileyin. Genişletmek için tıkla... Hayır kablolarında sıkıntı yok denedim ikisini de.
Utku92 dedi: Farklı SATA girişe takın ya da kablosunu yenileyin. Genişletmek için tıkla... Hayır kablolarında sıkıntı yok denedim ikisini de.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #6 Hixlaqsl dedi: Hayır kablolarında sıkıntı yok denedim ikisini de. Genişletmek için tıkla... Belki çok ısındığından olabilir mi?
Hixlaqsl dedi: Hayır kablolarında sıkıntı yok denedim ikisini de. Genişletmek için tıkla... Belki çok ısındığından olabilir mi?
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 Utku92 dedi: Belki çok ısındığından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum 1 saat öncesine kadar çalışıyordu aniden tık diye görünmemeye başladı.
Utku92 dedi: Belki çok ısındığından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum 1 saat öncesine kadar çalışıyordu aniden tık diye görünmemeye başladı.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #8 Hixlaqsl dedi: Sanmıyorum 1 saat öncesine kadar çalışıyordu aniden tık diye görünmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Anakartta problem çıkmış olabilir. Belki BIOS'da AHCI SATA değişmiş olabilir.
Hixlaqsl dedi: Sanmıyorum 1 saat öncesine kadar çalışıyordu aniden tık diye görünmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Anakartta problem çıkmış olabilir. Belki BIOS'da AHCI SATA değişmiş olabilir.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #9 Utku92 dedi: Anakartta problem çıkmış olabilir. Belki BIOS'da AHCI SATA değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani HDD gg mi oldu.
Utku92 dedi: Anakartta problem çıkmış olabilir. Belki BIOS'da AHCI SATA değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani HDD gg mi oldu.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #10 Hixlaqsl dedi: Yani HDD gg mi oldu. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarına bakın. AHCI değişmiş mi diye. Umarım SSD dendir diğer türlü daha kötü.
Hixlaqsl dedi: Yani HDD gg mi oldu. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarına bakın. AHCI değişmiş mi diye. Umarım SSD dendir diğer türlü daha kötü.