Sistem HDD'yi okumuyor

chitaca

Kilopat
Daha fazla  
Yeni 2TB'lık HDD aldım sıfır, eve geldim, bilgisayara bağladım sonra hiçbir şekilde biçimlendirilmedi falan, sonra bir şeyler oldu ve biçimlendirdi. RAW dosyası olarak gördü ve tekrardan biçimlendirdim. Disk başlatılmadı dedi disk yönetiminde, ben de başlat dedim. MPT ve GPT vardı, ikisini de denedim, yanlış işlem dedi, ben de gücü çektim ve geri taktım HDD'ye, sonra diski bu bilgisayarımda çıktı ama disk biçimlendir dedi, ben de biçimlendirmeyi denedim ama olmadı harddiske hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Son düzenleme:

Başlat çalıştır diskpart yazıp enterla. List disk yapıp listele. sel disk 1 yap buradaki 1 rakamı list disk komutunda çıkan sizin sorunlu diskiniz için sizde hangi rakam çıkıyorsa onu yazacaksınız. Sonrasında clean yazıp enterlıyorsunuz. Sonrasın da disk yoneticisinden tekrar oluşturuyorsunuz

Var olmayan bir aygıt belirtildi dedi.
Ve bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülmedi dedi.

Ve bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülmedi dedi.
Diskin gücünü çalışırken mi çektin eğer öyleyse zarar vermiş olma ihtimalin çok yüksek. Teamviewer 12 kurup bağlantı verirsen bakalım birlikte.

Diskin gücünü çalışırken mi çektin eğer öyleyse zarar vermiş olma ihtimalin çok yüksek. Teamviewer 12 kurup bağlantı verirsen bakalım birlikte.
olur birazdan eve geçicem kurayım programı discord falan var mı konuşabilceğimiz bir yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…