Sistem her açıldığında başlangıç onarmaya giriyor

napimciap

Picopat
Yer
Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor
Beyler, ben bilgisayarımda bir sorun yaşamıştım, o da Microsoft Windows yanıt vermeme hatası. Bilgisayarı açarken ne Windows çubuğuna ne arama satırına ne de tarayıcıya ne de klasörlere girebiliyorum. Hiçbir şeye giremiyorum. Bilgiseyarı kapatıp geri açarken başlangıç onarma çıktı tekrar tekrar kapatıp açtım kapatıp açtım ama hâlâ bilgisayarı başlatırken başlangıç onarıma geçiyorum. Allah rızası için şunun problemini çözün, vallahi yardım istiyorum.

Başka yöntemler var ama bunu yapmak biraz saçma olur ama deneyeceğim yöntemleri olmazsada artık harddisktenmi kaynaklanıyor sistemdei donanımsaldamı arıza zarar var bu işi çözemedim ama yapacağım.
Saçma?

Sayın hocam kusura bakma da öneri istiyorsun sonra da saçma mı diyorsun?

İşletim sistemiyle alakalı bir durum olabilir. Sistem geri yükleme ile bu hatayı geri alabilir ve yoluna devam edersin %50 ihtimalin var. ☝

Tamam dediğini yapacağım olursada teşekkürler olmazsada bu bilgisayarın içinde sıkıntı var demektir.

Tamam dediğini yapacağım olursada teşekkürler olmazsada bu bilgisayarın içinde sıkıntı var demektir.
Hayır, bütün yolları denersiniz üzerine temiz kurulum yaparsınız ki bu temiz kurulum sonrası genelde bir çok sorun çözüme kavuşmaktadır. Ondan sonra donanımsal olduğunu düşünerek parça parça testlere başlarsınız...

Deneyin ve sonucu yazın.

Tamam bilgi için teşekkürler.

Yok denedim olmadı gelişmiş seçeneklerden ne başlangıç onarma ne başlangıç ayarları ne de güncelleştirmeleri kaldır ne de komut sistemi ne de sistem geri yükleme yaptım ne de sistem görüntüsü kurtarmayı denedim olmadı sadece UEFI donanım yazılımı ayarına girebiliyorum ama oradanda ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
@napimciap

Temiz kurulum yolu göründü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah kanka razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…