Çözüldü Sistem hiçbir kulaklığı tanımıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shagged

Centipat
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatladım tüm driverları kurdum, ancak hangi kulaklığı takarsam takayım bilgisayar görmüyor. Digital Audio s/pdif var. Hoparlör/Kulaklık ibaresi hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı kulaklıklar takıp çıkarsam bile sanki bilgisayara hiçbir giriş yapılmıyor gibi.
Windows 10 Home.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kulaklığı bağladığınız soketin çalıştığından emin misiniz
Güncel bir driver kurduğuna emin misin? Eminsen bilgisayar masaüstü ise öndeki portlara takıyorsan kabloları kontrol et, Arka tarafa takıyorsan ön panele takmayı dene.
X bir siteden otomatik driver kurma programı indirmiştim. Ve tahmin ettiğim gibi sorun o program yüzündenmiş. Bilgisayardaki tüm ses aygıtlarını silip güncel ses sürücüsünü kendim kurunca düzeldi teşekkürler.
Kulaklığı bağladığınız soketin çalıştığından emin misiniz
Güncel bir driver kurduğuna emin misin? Eminsen bilgisayar masaüstü ise öndeki portlara takıyorsan kabloları kontrol et, Arka tarafa takıyorsan ön panele takmayı dene.
X bir siteden otomatik driver kurma programı indirmiştim. Ve tahmin ettiğim gibi sorun o program yüzündenmiş. Bilgisayardaki tüm ses aygıtlarını silip güncel ses sürücüsünü kendim kurunca düzeldi teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı