@Recep Baltaş bu cevabı sizden duymak gerçekten beni çok üzdü. Neden derseniz kimse annesinin karnından çıkarken her şeyi bilerek çıkmadı. Teknoloji donanımsal ve yazılımsal olarak her geçen gün gelişiyor ve ayak uydurmasıda zor bunu bir üyeden duysaydım bu kadar gururum kırılmazdı fakat bu cevabı sizden duymak beni gerçekten üzdü. Dalga geçer bir tavırlı cevap gibi hissettim. Norton IS'nın yeterli koruma sağlamaması derken neden böyle düşündüğümü ben açıklayayım. Ram kullanımında 10 Mb kullanımı geçmiyor nasıl olur da bu kadar güvenilir bir antivirüs 10 mb kullanır. Tarama esnasında 250-400 arasında oynayabiliyor. Özellikle disk kullanımı boştayken çok yüksek oluyor. Ben diğer antivirüsler 50-60 Mb kullanırken neden bunun 10 Mb kullandığını merak ettim. O yüzden alternatiflere yöneldim diyeksiniz ki "Ram kullanmasıyla korumanın ne ilgisi var raminiz zaten çok düşük." (?) diyebilirsiniz. Aynı şeyi bir kaç kişi de söylemişti. Recep bey Norton'u sever ben düşük bulurum diye. Ben de böyle düşünüyorum.