ozanleite Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 PC'de oyun oynamak için gamepad arıyorum. Uygun fiyatlı ve işimi görebilecek seviyede olması yeterli, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
PC'de oyun oynamak için gamepad arıyorum. Uygun fiyatlı ve işimi görebilecek seviyede olması yeterli, yardımcı olursanız sevinirim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 7 Haziran 2024 #2 Hocam şu bütçe belirtirken uygun fiyat yazmayın lütfen, kime göre uygun ? Bana uygun gelen size pahalı gelir size pahalı gelen bir başkasına ucuz gelir . Bütçeyi düşük tutarak [34,64€ 28% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com 8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pi m.banggood.com En iyi seçeneğiniz bu olur, daha altına indiğinizde kalite farkı başlar.
Hocam şu bütçe belirtirken uygun fiyat yazmayın lütfen, kime göre uygun ? Bana uygun gelen size pahalı gelir size pahalı gelen bir başkasına ucuz gelir . Bütçeyi düşük tutarak [34,64€ 28% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com 8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pi m.banggood.com En iyi seçeneğiniz bu olur, daha altına indiğinizde kalite farkı başlar.
4 429106 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 542 Makaleler 10 Çözümler 4 7 Haziran 2024 #3 Xbox controller