Sistem için masa önerisi

Aynısı var çöp, aşırı sallanıyor.

Soldaki masa bende var hayli hayli yetiyor bana. Bayağı sağlam.

hocam fena değil ama daha büyük birşey lazım birazcık dağınık olduğum için

Aynısı var çöp, aşırı sallanıyor.
hangisi?

Hocam IKEA'daki masadan sorun yaşamazsınız. Fakat soldaki masanın çok benzeri bende var. Trendyol'dan almıştım yine bende. Çok dandik ve kalitesiz ona sakın bulaşmayın.
suanki kararım ikeadakinden yana gibi çünkü 2 metre ve bilindik bir marka ayrıca trendyoldakini bir önerenler var bi önermeyenler var. Sadece dün bir video gördüm dün türk değil adam monitör kolu takmıs lagkaptan/alex modeline ve masa kırılmış ben kullanıcı hatasından dolayı oldugunu düşünüyorum çünkü bende takıcam ve baktığım model lagkapten/adils

IKEA'da satılan masa'nın mutsuz edeceğini sanmıyorum ama bence marangoza da sorup istediğiniz ölçülerde daha uyguna sağlam bir masa yaptırabilirsiniz. En azından sorup fiyat öğrenmekte fayda var.
hocam onu bende aslında istiyorum ama hem marangoz bulmam yaptıracağım süre ayaklarını bulmak/yaptırmak falan filan hem uzun sürüyor biraz hemde uğraştırıcı,hala araştırmaya devam ediyorum eğer ikeadakinden de memnun kalmaz isem öyle yapabilirim

bencede ayarlanabilen masalar çok iyi ama pahalılar,L masanın linki varsa atabilir misiniz?

Son düzenleme:
bencede ayarlanabilen masalar çok iyi ama pahalılar,L masanın linki varsa atabilir misiniz?

Hocam aynı marka modeli bulamadım, satıçtan kalkmış ama ben alalı zaten çok olmuş. Yine de aşağıdakine bakabilirsin. Ben buna 3 monitörü yatay formda kullandım ama kasa aşağıda kalmıştı. Sonra da 2 monitör + kasa yaptım. Şimdi tek monitör kaldı, at koşturuyorum masada

Hepsiburada

fena değilmiş hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ama galiba hala düşüncem ikea gibi büyük oldugu icin duvar büyük istiyorum masa 2 yada 3 monitör yapacağım çünkü ama bunuda beğendim

fena değilmiş hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ama galiba hala düşüncem ikea gibi büyük oldugu icin duvar büyük istiyorum masa 2 yada 3 monitör yapacağım çünkü ama bunuda beğendim

Valla bence de IKEA daha iyi olur, en azından malzemesi daha kaliteli

hocam çok kararsızım bu hafta içinde sipariş vericem son araştırmalarımı yapıyorum ama galiba ikeadakini alıcam çünkü ne kadar bir çok kişi trendyoldakini övsede kötü çıkanı da var ayrıca ikeadaki 2 metre işimi çok çok rahat karşılar ancak ikeadakini toplama mı alsam diye düşünüyorum yani tablasını ve ayağını ayrı.(Fazla param olsa ikeadakinin alexi çok iyi ama gereksiz pahalı onun yerine yükseklik ayarlı daha mantıklı)

Valla bence de IKEA daha iyi olur, en azından malzemesi daha kaliteli
yani bencede daha mantıklı olur hayırlısı bu hafta içi sipariş edeyim buraya hangisini aldıgımı direk fotoğraf atarım

Son düzenleme:
Hocam en doğrusu Trendyol'dan aldığınız sizi çok uzun süreler götürmez. Bende aynısını kullanıyorum. Bin pişmanım Ikea'ya geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…