Sistem için oyun kolu önerisi

1Rammstein

Decapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 / Anakart: Msi x470 Gaming Plus Max / Ram: G.Skill Ripjaws 32GB(2x16GB) 4000MHz CL18 / Ekran Kartı: MSI RTX 3090 Gaming X Trio 24G
PS5 kolu düşünüyorum, fakat uyumluluk konusunda emin değilim. Çakma PS4 kolu var şu anda ve yazılım olarak bir sürü sorun çıkarttı. Özellikle DS4 Windows uygulaması ile Steam'de hep çakışmalar oldu. PS5 kolunda da aynı sorunlar olur mu? Onda DualSense X kullanılıyor sanırım daha iyi midir? Xbox kolu da alabilirm fakat analoğun birisinin aşağıda birisinin yukarıda olması hoşuma gitmiyor. Alışabilir miyim bilmiyorum. Ama Xbox'a da dönebilirim DualSense ile sorun yaşamaktansa. Başka alternatiflere de açığım. İkinci el alacağım için fiyat sıkıntı değil. 3000'i geçmesin ama yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Xbox kolu öneririm bir analoğun yukarda olması aşırı derecede rahat hissettiriyor.

Bende DS4 kullanıyorum arada bağlantı kopuyor bir şey oluyor uğraştırıyor, bunun içim Xbox dönmen benim açımdan daha mantıklı, ki bende alırsam öyle yapacağım.

Bende DS4 kullanıyorum arada bağlantı kopuyor bir şey oluyor uğraştırıyor, bunun içim Xbox dönmen benim açımdan daha mantıklı, ki bende alırsam öyle yapacağım.

Benim kol şu an hiçbir uygulamda gözükmüyor. Bağlanıyor fakat ne DS4 Windows ne de Steam görüyor.

Benim kol şu an hiçbir uygulamda gözükmüyor. Bağlanıyor fakat ne DS4 Windows ne de Steam görüyor.

Çalıştırmak için DS4Windows adında bir program kurman lazım, bu program DS4'ünü XBOX360 kolu olarak gösteriyor ve çalıştırıyor. Ama bu programda arada sapıtıyor ve kopuyor, bazen de hiçbir şekilde kolu görmüyor, kabloyla takınca düzeliyor enazından bende öyle.

Yazdım ya algılamıor diye. Her türlü yolu her türlü uygulamayı denedim çift tıklama sorunu vardı. Büyük ihtimal sürücülerine falan zarar verdim. DS4 Windows veya herhangi bir uygulama görmüyor şu an kolu.

Kol almaya bahane arıyordum zaten DualSense veya Xbox'a yöneleceğim o yüzden.

Kabloyla PC'ye takıp sonra DS4Windows'u dendin mi? Ben öyle yapınca çalışıyor.

Xbox kolu öneririm çok optime bir şekilde çalışıyor bağlantı,uyumluluk gibi sorunlar yaşamazsınız. 9. Nesil almanız şart değil bütçenize uygun diğer Xbox kollarına da yönelebilirsiniz ben ergonomi açısından daha çok beğeniyorum. Son çıkanla bir öncekinin çok bir farkı yok diyebilirim sizi etkileyeceğini sanmıyorum.
Eklemek gerekirse şarj edilebilir pil ve şarj etmek için cihaz alırsanız çok daha iyi olur.

2. el alacağım için 9. nesil alabilirim. 2000-3000 e bulunuyor bir sürü ilan.

Kabloyla PC'ye takıp sonra DS4Windows'u dendin mi? Ben öyle yapınca çalışıyor.

Kablolu kablosuz her şeyi denedim. Düzeltmeye uğraşmıyorum daha.

2. el alacağım için 9. nesil alabilirim. 2000-3000'e bulunuyor bir sürü ilan.

Kablolu kablosuz her şeyi denedim. Düzeltmeye uğraşmıyorum daha.

Bence 2. el alma sıfırı 2600 TL ve cuma günlerini ince hesapta takip edersen ara ara 2400 TLlere kadar düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…