Sistem ikinci diski görmüyor

469826

Hectopat
Makaleler
16
Bilgisayara bir süre önce format atmıştım, attıktan sonra laptopa sonradan taktığım SSD'yi görmedi. Ben de internetten biraz baktım, disk yönetiminden yeni basit birim diyerek çözdüm olayı ve SSD'yi artık görmeye başladı. Ancak bundan birkaç gün sonrasında sebepsiz yere yine görmemeye başladı ve bu sefer disk yönetiminde de göremiyorum SSD'yi. İnternetten ne kadar bakarsam bakayım bir çözüm bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ssdinin yerinden oynama gibi bir ihtimali olabilir mi, ya da temassızlık? Sök tak yaparak tekrar deneyin.
Muhtemelen öyle bir şey oldu, yani umarım... (bozulmuş olmasındansa bu çok daha iyimser bir olasılık)

Laptop olduğu için kendim kontrol edemiyorum. Kaç haftadır bilgisayarcıya götüreceğim ama fırsat bulamadım bir türlü.
Tam olarak sistemin nedir?
Sistem ile tam alakası var mıdır bilemedim ama işine yarayacaksa şöyle bırakayım bilgileri:
CPU: Ryzen 7-5800H
GPU: RTX 3060
RAM: 16 GB
İşletim Sistemi de Windows 10.

Muhtemelen öyle bir şey oldu, yani umarım... (bozulmuş olmasındansa bu çok daha iyimser bir olasılık)

Laptop olduğu için kendim kontrol edemiyorum. Kaç haftadır bilgisayarcıya götüreceğim ama fırsat bulamadım bir türlü.

Sistem ile tam alakası var mıdır bilemedim ama işine yarayacaksa şöyle bırakayım bilgileri:
CPU: Ryzen 7-5800H
GPU: RTX 3060.
RAM: 16 GB.
İşletim sistemi de Windows 10.

Laptopu düşürdüyseniz olabilir. Eski bir laptopum vardı düştüğünde hard diskin temassızlık yapmıştı. Açıp kendim düzelttim, bu sorunun yazılımsal olarak olduğunu düşünmüyorum. BIOS'tan bakmayı deneyin bir de gözükürse format atmakta fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı