dayioglu Yoctopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 3 9 Nisan 2025 #1 Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım?
Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım?
C conlife Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 Driverlerin güncel olduğundan emin olun hocam. Artı 0 Eksi
strafhe Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 bendede aynı sorun var driverlar güncel fakat değişen birşey yok Artı 0 Eksi
B BamTeli Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer İstanbul Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 dayioglu dedi: Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sisteminizin detaylarını yazar mısınız? Ana kart CPU PSU Ekran Kartı vs. Artı 0 Eksi
dayioglu dedi: Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sisteminizin detaylarını yazar mısınız? Ana kart CPU PSU Ekran Kartı vs.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.424 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 dayioglu dedi: Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bios update at. Artı sistem özelliklerini bir at. dayioglu dedi: Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Böyle yeniden başlatılıyor ekranı geliyorsa windowsun sıkıntısı, yoksa kaldıramıyor olabilir yüke girip. Artı 0 Eksi
dayioglu dedi: Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bios update at. Artı sistem özelliklerini bir at. dayioglu dedi: Yeni bir bilgisayar aldım. GTA 5 ve FiveM girince anakart üzerinde kırmızı bir ışık yanıp PC kapanıp hemen geri açılıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Böyle yeniden başlatılıyor ekranı geliyorsa windowsun sıkıntısı, yoksa kaldıramıyor olabilir yüke girip.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 9 Nisan 2025 #6 Sıcaklık değerleriniz nasıl? Artı 0 Eksi