alhasoglu Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 21 7 Ekim 2019 #1 Bilgisayar ilk açılışta bazen USB mouse veya klavye çalışmıyor tak çıkar veya başka port'a taktığımda çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
Bilgisayar ilk açılışta bazen USB mouse veya klavye çalışmıyor tak çıkar veya başka port'a taktığımda çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Teşekkürler.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #2 BIOS’a girip Fast Boot veya benzeri bir ayar var ise kapatıp dener misiniz? Olmaz ise ayarları varsayılana döndürüp deneyin. Artı 0 Eksi
BIOS’a girip Fast Boot veya benzeri bir ayar var ise kapatıp dener misiniz? Olmaz ise ayarları varsayılana döndürüp deneyin.
R RAEE Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek LOJİSTİK-BİLGİSAYAR DONANIMCISI 7 Ekim 2019 #3 BIOS'unuzu güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS alhasoglu Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 21 7 Ekim 2019 #4 Bios güncel Bios u sıfırladım ama ben biosu önceden de sifirlamistim onla Bi alakası yok bence ama devam ederse yazacağım Son düzenleme: 7 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Bios güncel Bios u sıfırladım ama ben biosu önceden de sifirlamistim onla Bi alakası yok bence ama devam ederse yazacağım