pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #1 Cihazim internete bağlanmıyor. Sürücü falan da kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows Vista 32 Bit. Realtek bir Wi-Fi kartım var.
Cihazim internete bağlanmıyor. Sürücü falan da kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows Vista 32 Bit. Realtek bir Wi-Fi kartım var.
Çözüm M e l i s s a 13 Temmuz 2021 pckulanananpelikan dedi: Daha detaylı anlatırsınız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Wi-fi kartının sürücüsünü, internete bağlı başka bir cihazdan indirip, sorun yaşadığınız bilgisayara aktarın/kopyalayın dosyayı, kurun.
pckulanananpelikan dedi: Daha detaylı anlatırsınız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Wi-fi kartının sürücüsünü, internete bağlı başka bir cihazdan indirip, sorun yaşadığınız bilgisayara aktarın/kopyalayın dosyayı, kurun.
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 12 Temmuz 2021 #2 Kablolu denediniz mi? Artı 1 Eksi
KS KS pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #3 Denemedim ama kablosuz olması lazım kablolu bağlayamam ne yazık ki. Artı 0 Eksi
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 12 Temmuz 2021 #4 Vista 32 Bit olduğuna göre sistemin eski olduğunu varsayıyorum. Bu durumda güncelleme almıyor zaten, başka bir internete bağlı cihaz ile uygun sürücü indirip bilgisayara aktarın. Artı 1 Eksi
Vista 32 Bit olduğuna göre sistemin eski olduğunu varsayıyorum. Bu durumda güncelleme almıyor zaten, başka bir internete bağlı cihaz ile uygun sürücü indirip bilgisayara aktarın.
KS KS pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #5 Daha detaylı anlatırsınız sevinirim. Artı 0 Eksi
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #6 pckulanananpelikan dedi: Daha detaylı anlatırsınız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Wi-fi kartının sürücüsünü, internete bağlı başka bir cihazdan indirip, sorun yaşadığınız bilgisayara aktarın/kopyalayın dosyayı, kurun. Artı 1 Eksi Çözüm
pckulanananpelikan dedi: Daha detaylı anlatırsınız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Wi-fi kartının sürücüsünü, internete bağlı başka bir cihazdan indirip, sorun yaşadığınız bilgisayara aktarın/kopyalayın dosyayı, kurun.