Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.266 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #11 zValeria dedi: Bu sefer de bu hatayı veriyor başım ağrıdı 4 saattir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapıp deneyin.
zValeria dedi: Bu sefer de bu hatayı veriyor başım ağrıdı 4 saattir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapıp deneyin.
zValeria Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #12 Einstein dedi: BIOS güncellemesi yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım BIOS üzerinden lan şeysi kapalı mı değil mi diye de baktım ama hala daha aynı sorunu veriyor olmadı garantiye yollayacağım.
Einstein dedi: BIOS güncellemesi yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım BIOS üzerinden lan şeysi kapalı mı değil mi diye de baktım ama hala daha aynı sorunu veriyor olmadı garantiye yollayacağım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.266 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #13 zValeria dedi: Yaptım BIOS üzerinden lan şeysi kapalı mı değil mi diye de baktım ama hala daha aynı sorunu veriyor olmadı garantiye yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsünü tekrar kurmayı deneyin.
zValeria dedi: Yaptım BIOS üzerinden lan şeysi kapalı mı değil mi diye de baktım ama hala daha aynı sorunu veriyor olmadı garantiye yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsünü tekrar kurmayı deneyin.
zValeria Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #14 Einstein dedi: Ethernet sürücüsünü tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine the Realtek Controller was not found. If Deep sleep is enabled please plug the cable hatası veriyor.
Einstein dedi: Ethernet sürücüsünü tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine the Realtek Controller was not found. If Deep sleep is enabled please plug the cable hatası veriyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.266 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #15 zValeria dedi: Yaptım yine the Realtek Controller was not found. If Deep sleep is enabled please plug the cable hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmını atar mısın?
zValeria dedi: Yaptım yine the Realtek Controller was not found. If Deep sleep is enabled please plug the cable hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmını atar mısın?
zValeria Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #16 Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Böyle Realtek yok burada. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 5,1 KB · Görüntüleme: 18
Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Böyle Realtek yok burada.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.266 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #17 zValeria dedi: Böyle Realtek yok burada. Genişletmek için tıkla... Windows 11 mi kurdun tekrar?
zValeria Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #18 Einstein dedi: Windows 11 mi kurdun tekrar? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows 10 temiz kurulum yaptım.
Einstein dedi: Windows 11 mi kurdun tekrar? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows 10 temiz kurulum yaptım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.266 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #19 zValeria dedi: Hayır Windows 10 temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Son olarak BIOS ayarlarını sıfırlayın. Sonra verdiğim linkteki sürücüyü indirip kurmayı dene. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w10.zip zValeria dedi: Hayır Windows 10 temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Son düzenleme: 9 Kasım 2024
zValeria dedi: Hayır Windows 10 temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Son olarak BIOS ayarlarını sıfırlayın. Sonra verdiğim linkteki sürücüyü indirip kurmayı dene. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w10.zip zValeria dedi: Hayır Windows 10 temiz kurulum yaptım. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
zValeria Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #20 Einstein dedi: Son olarak BIOS ayarlarını sıfırlayın. Sonra verdiğim linkteki sürücüyü indirip kurmayı dene. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w10.zip Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum maalesef olmuyor Ethernet to USB alacağım sanırım garanti ile uğraşmak istemiyorum.
Einstein dedi: Son olarak BIOS ayarlarını sıfırlayın. Sonra verdiğim linkteki sürücüyü indirip kurmayı dene. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w10.zip Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum maalesef olmuyor Ethernet to USB alacağım sanırım garanti ile uğraşmak istemiyorum.