B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 8 Aralık 2024 #1 Dün geceye kadar oyun oynadım bugün kalktım Ethernet çalışmıyor, git gel yapıyor. Bir tane daha vardı onu taktım o da var gibi gözüküyor ama hiçbir siteye giremiyorum, sonra internet yok demeye başladı hiçbir şey yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Dün geceye kadar oyun oynadım bugün kalktım Ethernet çalışmıyor, git gel yapıyor. Bir tane daha vardı onu taktım o da var gibi gözüküyor ama hiçbir siteye giremiyorum, sonra internet yok demeye başladı hiçbir şey yapamıyorum.
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 8 Aralık 2024 #11 galaforce dedi: Format at sorun düzelmesi sistem parçasında sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine düzelmedi. Yarın garantiye yollarım. Artı 0 Eksi
galaforce dedi: Format at sorun düzelmesi sistem parçasında sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine düzelmedi. Yarın garantiye yollarım.
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #12 BONAPARTEIV dedi: Yine düzelmedi. Yarın garantiye yollarım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal parça arızalıdır. Artı 0 Eksi
BONAPARTEIV dedi: Yine düzelmedi. Yarın garantiye yollarım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal parça arızalıdır.
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 8 Aralık 2024 #13 galaforce dedi: Büyük ihtimal parça arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam dün geceye kadar oynadım bu sabah kalktım parçadan olacağını düşünmüyorum ya. Artı 0 Eksi
galaforce dedi: Büyük ihtimal parça arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam dün geceye kadar oynadım bu sabah kalktım parçadan olacağını düşünmüyorum ya.
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #14 BONAPARTEIV dedi: Hocam dün geceye kadar oynadım bu sabah kalktım parçadan olacağını düşünmüyorum ya. Genişletmek için tıkla... Kısa devre falan da olabilir. Artı 0 Eksi
BONAPARTEIV dedi: Hocam dün geceye kadar oynadım bu sabah kalktım parçadan olacağını düşünmüyorum ya. Genişletmek için tıkla... Kısa devre falan da olabilir.
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 27 Aralık 2024 #15 Bu arada yarın diye diye bilgisayarı götürmedim de Wi-Fi ile işlerimi halletim bir oyun indirmem gerekti taktım Ethernet'i 2 hafta sonra oldu nedense Artı 0 Eksi
Bu arada yarın diye diye bilgisayarı götürmedim de Wi-Fi ile işlerimi halletim bir oyun indirmem gerekti taktım Ethernet'i 2 hafta sonra oldu nedense
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #16 BONAPARTEIV dedi: Bu arada yarın diye diye bilgisayarı götürmedim de Wi-Fi ile işlerimi halletim bir oyun indirmem gerekti taktım Ethernet'i 2 hafta sonra oldu nedense Genişletmek için tıkla... Sorun hala devam ediyor mu? Artı 0 Eksi
BONAPARTEIV dedi: Bu arada yarın diye diye bilgisayarı götürmedim de Wi-Fi ile işlerimi halletim bir oyun indirmem gerekti taktım Ethernet'i 2 hafta sonra oldu nedense Genişletmek için tıkla... Sorun hala devam ediyor mu?
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 27 Aralık 2024 #17 Ethernet kablo girişi teması iyi olmalı,kontrol et... Artı 0 Eksi
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 27 Aralık 2024 #18 Einstein dedi: Sorun hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Etmiyor işte hocam sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Sorun hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Etmiyor işte hocam sorun çözüldü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #19 BONAPARTEIV dedi: Etmiyor işte hocam sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldü? Artı 0 Eksi
KS KS B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 27 Aralık 2024 #20 Einstein dedi: Nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Ethernet'i takmadım 1 hafta falan sonra deneyeyim dedim oldu modemden dolayı herhalde. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Ethernet'i takmadım 1 hafta falan sonra deneyeyim dedim oldu modemden dolayı herhalde.