Donduğu için bişey yapamıyorumDisk sağlığınızı kontrol eder misiniz? CrystalDiskInfo ve HardDiskSentinel kullanabilirsin.
Donduğu için bir şey yapamıyorum
Evet açılıyor 30-40 Saniye normal sonrası donuyor sekmelere hiçbir şeye tıklayamiyorum mouse hareket ediyor ama tıklayamiyorum,ctrl alt del yapıyorum oda 15-20 dk sonra geliyor ekran siyah oluyorDirekt ilk açılışta mı bu sorun oluyor? Sistemde başka disk varsa o diske Windows kurup dediğimi deneyebilirsiniz.
Direkt ilk açılışta mı bu sorun oluyor? Sistemde başka disk varsa o diske Windows kurup dediğimi deneyebilirsiniz.
Virüs kapmış olabilme ihtimaliniz var mı? Sorun olabileceğini düşündüğünüz bir siteye girdiniz mi veya bir şeyler indirdiniz mi?
Evet açılıyor 30-40 Saniye normal sonrası donuyor sekmelere hiçbir şeye tıklayamiyorum mouse hareket ediyor ama tıklayamiyorum, CTRL alt del yapıyorum oda 15-20 dk sonra geliyor ekran siyah oluyor
Ayrıca format atayım dedim bu hatayı veriyor format esnasında da kafayı yiyeceğim.
Sanırım olmayan bir diski boot etmeye çalışıyorsun, zaten diskte sorun var gibi gözüküyor bu hataları HDD kullanırken yaşıyordum çok can sıkıcıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.