D darxdx Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 İki ayrı programdaki sıcaklık değerlerim. Sizce normal mi? Dosya Ekleri IMG_20240730_210205.jpg 119,8 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 30 Temmuz 2024 #2 Boşta olduğunu dikkate alarak evet normal. Artı 0 Eksi
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Artı 0 Eksi
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 30 Temmuz 2024 #4 darxdx dedi: İki ayrı programdaki sıcaklık değerlerim. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Sistemi teste sok. O değerleri at. Boştaki değerlerin pek bir önemi yok. Artı 0 Eksi
darxdx dedi: İki ayrı programdaki sıcaklık değerlerim. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Sistemi teste sok. O değerleri at. Boştaki değerlerin pek bir önemi yok.
KS KS D darxdx Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? picl zhmey dedi: Sistemi teste sok. O değerleri at. Boştaki değerlerin pek bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip te. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Genişletmek için tıkla... Tamam ben bir oynayıp gelin o zaman. balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkar çıkmaz çektim normalmidir Dosya Ekleri IMG_20240730_233535.jpg 135 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 30 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? picl zhmey dedi: Sistemi teste sok. O değerleri at. Boştaki değerlerin pek bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip te. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Genişletmek için tıkla... Tamam ben bir oynayıp gelin o zaman. balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkar çıkmaz çektim normalmidir
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 Oyundan çıkmadan çekmen lazım fakat oyun içinde de bu derecelerde ise gayet normal sıcaklıklar, herhangi bir sorun yok. Artı 0 Eksi
Oyundan çıkmadan çekmen lazım fakat oyun içinde de bu derecelerde ise gayet normal sıcaklıklar, herhangi bir sorun yok.
KS KS D darxdx Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkar çıkmaz çektim normal midir? darxdx dedi: Tamam ben bir oynayıp gelin o zaman. Oyundan çıkar çıkmaz çektim normal midir? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20 dk Far Cry Primal normal ayralarda oynardım bazı ayarları yüksek çektim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
balkann dedi: Boştaki değerler tam bir ölçüm niteliği taşımaz. Oyuna girip test eder misin? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıkar çıkmaz çektim normal midir? darxdx dedi: Tamam ben bir oynayıp gelin o zaman. Oyundan çıkar çıkmaz çektim normal midir? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20 dk Far Cry Primal normal ayralarda oynardım bazı ayarları yüksek çektim.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #8 darxdx dedi: Oyundan çıkar çıkmaz çektim normal midir? Yaklaşık 20 dk Far Cry Primal normal ayralarda oynardım bazı ayarları yüksek çektim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok normal her şey. Artı 0 Eksi
darxdx dedi: Oyundan çıkar çıkmaz çektim normal midir? Yaklaşık 20 dk Far Cry Primal normal ayralarda oynardım bazı ayarları yüksek çektim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok normal her şey.
KS KS D darxdx Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #9 balkann dedi: Sorun yok normal her şey. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun yardımcı olduğunuz için Artı 0 Eksi
balkann dedi: Sorun yok normal her şey. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun yardımcı olduğunuz için