A Axtord Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #21 R3HAA dedi: Ayarlardaki grafik kısmını Genişletmek için tıkla... Buyurun Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-04 205548.png 118 KB · Görüntüleme: 23 Ekran görüntüsü 2024-11-04 205602.png 91,3 KB · Görüntüleme: 25
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tl*uncher.exe' yi ve yukarıdakileri ayarladıktan sonra yeniden başlatınca düzelmesi lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tl*uncher.exe' yi ve yukarıdakileri ayarladıktan sonra yeniden başlatınca düzelmesi lazım
A Axtord Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #23 R3HAA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tl*uncher.exe' yi ve yukarıdakileri ayarladıktan sonra yeniden başlatınca düzelmesi lazım Genişletmek için tıkla... tl.auncher exe falan yok
R3HAA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tl*uncher.exe' yi ve yukarıdakileri ayarladıktan sonra yeniden başlatınca düzelmesi lazım Genişletmek için tıkla... tl.auncher exe falan yok
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #24 Şundan bahsediyorum olması lazım
A Axtord Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #25 R3HAA dedi: Eki Görüntüle 2344669 Şundan bahsediyorum olması lazım Genişletmek için tıkla... yaptım, aynı...
R3HAA dedi: Eki Görüntüle 2344669 Şundan bahsediyorum olması lazım Genişletmek için tıkla... yaptım, aynı...
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #26 Javaw.exe'yi de ayarladıysan önerebileceğim bir şey kalmadı
A Axtord Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #27 R3HAA dedi: Javaw.exe'yi de ayarladıysan önerebileceğim bir şey kalmadı Genişletmek için tıkla... ayarladım
R3HAA dedi: Javaw.exe'yi de ayarladıysan önerebileceğim bir şey kalmadı Genişletmek için tıkla... ayarladım
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #28 Ama sorunun Ekran kartını görmemesinden olduğuna %100 eminim internette "T*auncher ekran kartını kullanmıyor" şeklinde aratırsanız belki bir şeyler bulabilirsiniz
Ama sorunun Ekran kartını görmemesinden olduğuna %100 eminim internette "T*auncher ekran kartını kullanmıyor" şeklinde aratırsanız belki bir şeyler bulabilirsiniz
Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #29 Biraz süre geçmiş ama V-Sync/Dikey eşitleme kapalımı