Sistem iyileştirme

Bütçe
2000

ayberkms41

Decapat
Arkadaşlar 2018 de
i3 8100.
ASUS TUF Gaming B360 PRO.
8×2 16 GB Corsair 2400 MHz RAM.
GTX1050 Ti.
1TB HDD.
120GB SSD
Özelliklerin de bir bilgisayar topladim bugün. Elime 2 bin liraya yakın bir para geçti. Bilgisayarimin FPS'ini arttirmak için islemci onerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuzundan bir B460M al kenarda dursun 11. nesile hazırlık olur, 11. nesilde gözüme çarpan tek işlemci 11400F baya F/P işlemci olmuş şiddetle tavsiye ederim onun dışında ekran kartını 1660 süper alma şansın varsa iyi olur, 11. nesil piyasaya girene kadar bir miktar daha koyabilir isen elinde ki mevcut paranın üzerine işlemci ve anakartı aradan çıkartır elinde ki eski anakart, işlemci ve ekran kartını iyi bir fiyattan satabilir isen iyi de bir ekran kartı alırsın ikinci elden.

Ben gelir diye düşünüyorum ama sen işini riske atmamak adına çıkacak yeni anakartları bekle. ;( @ayberkms41

Son düzenleme:
SSD ve HDD modelleri neler? 11. nesili beklemeni öneririm işlemci ve anakart.

SSD ve HDD modelleri neler? 11. nesili beklemeni öneririm işlemci ve anakart için.

Seagate 1 TB'lık modeli
SSD ise Kingston A400 modeli oneri için teşekkürler.
Ucuzundan bir B460M al kenarda dursun 11. nesile hazırlık olur, 11. nesilde gözüme çarpan tek işlemci 11400F bayağı F/P işlemci olmuş şiddetle tavsiye ederim onun dışında ekran kartını 1660 Super alma şansın varsa iyi olur, 11. nesil piyasaya girene kadar bir miktar daha koyabilir isen elinde ki mevcut paranın üzerine işlemci ve anakartı aradan çıkartır elinde ki eski anakart, işlemci ve ekran kartını iyi bir fiyattan satabilir isen iyi de bir ekran kartı alırsın ikinci elden.

Oneri için teşekkürler mutlaka dikkate alacagim.
Sistem kötü değil DDR5 beklemenizi öneririm.

Teşekkürler.

Ucuzundan bir B460M al kenarda dursun 11. nesile hazırlık olur, 11. nesilde gözüme çarpan tek işlemci 11400F bayağı F/P işlemci olmuş şiddetle tavsiye ederim onun dışında ekran kartını 1660 Super alma şansın varsa iyi olur, 11. nesil piyasaya girene kadar bir miktar daha koyabilir isen elinde ki mevcut paranın üzerine işlemci ve anakartı aradan çıkartır elinde ki eski anakart, işlemci ve ekran kartını iyi bir fiyattan satabilir isen iyi de bir ekran kartı alırsın ikinci elden.

Ben gelir diye düşünüyorum ama sen işini riske atmamak adına çıkacak yeni anakartları bekle. ;( @ayberkms41

B460 11.nesil desteklemiyor. Bilmiyorsanız insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Seagate 1 TB'lık modeli
SSD ise Kingston A400 modeli oneri için teşekkürler.

Oneri için teşekkürler mutlaka dikkate alacagim.

Teşekkürler.

SSD M.2 olarak = Kingston A2000 önerebilirim
SATA SSD = Crucial MX500, Samsung 870 EVO alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı