Sistem kablolamam nasıl?

Hocam bakarken bile yoruldum. Çok olmamış kablolama. Özellikle de 24 pin çok kötü duruyor. SSD'yi bir alta veya arkaya alma şansınız var ise alın ve 24 pin güç kablosunu anakartın soketine yakın yerden geçirin.

İlk defa yaptım, kablolamam nasıl olmuş?
Ne yaparak daha düzgün gözükmesini sağlayabilirim?
Yanlış takılı bir şey yok, sistemi test ettim monitör ile.

Benim gibi takıntın yoksa geç derim sistemde çalışıyordur zaten ama benim gibi takıntın varsa ve orası gözle görünüyorsa ya şimdi ya hiç olmamış düzelt.

İlk defa yaptım, kablolamam nasıl olmuş?
Ne yaparak daha düzgün gözükmesini sağlayabilirim?
Yanlış takılı bir şey yok, sistemi test ettim monitör ile.

Kablolama biraz hızlı ve toparlama usulü yapılmış. Yapılamayan yer çember dolama ile geçilmiş. Pek bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Fakat kablolar elektrik aktarıyor sonuçta, kasa gibi kısa kablolamalı sistemlerin bu kadar yakın ve dolamalı kablolanmasını pek hoş bulmuyorum.

Bu resimlere ek olarak, fan kablolarını da yine aynı şekilde arka taraftan geçirerek, anakart üzerindeki fan portlarına en yakın olan delikten geçirebilirsiniz. USB kablolarını da PSU Cover'in sağlamış olduğu deliklerden direkt olarak uygun portlarına takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…