SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 12 Ocak 2022 #1 Merhaba, yeni kasa aldım PC kapatınca klavye mouse ışıkları yanıyor. İnternetten baktım bu anakartın açık olduğundan oluyormuş. Bunu nasıl yapacağım bilen var mı? Not: İnternetteki videoları izledim hiçbir işe yaramadı.
Merhaba, yeni kasa aldım PC kapatınca klavye mouse ışıkları yanıyor. İnternetten baktım bu anakartın açık olduğundan oluyormuş. Bunu nasıl yapacağım bilen var mı? Not: İnternetteki videoları izledim hiçbir işe yaramadı.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #2 Bence direk açıp kapatılabilen prizlerden alın. Artı 0 Eksi
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 12 Ocak 2022 #3 BenimadımYusuf dedi: Bence direk açıp kapatılabilen prizlerden alın. Genişletmek için tıkla... Şu anlık kasanın gücünü kaptıyorum ama sizin dediğinizde doğru eyvallah. Artı 1 Eksi
BenimadımYusuf dedi: Bence direk açıp kapatılabilen prizlerden alın. Genişletmek için tıkla... Şu anlık kasanın gücünü kaptıyorum ama sizin dediğinizde doğru eyvallah.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2022 #4 Hocam direk bilgisayarı kapattığınızda Power Supply'nin arkasında olan şartelide kapatın sorununuz çözülsün. Artı 0 Eksi
Hocam direk bilgisayarı kapattığınızda Power Supply'nin arkasında olan şartelide kapatın sorununuz çözülsün.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 20 12 Ocak 2022 #5 BIOS'ta Erp ya da Charge gibi bir ayar varsa kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #6 BIOS'a gir orada au Sürprizbozan: Bilgi kendi sistemimde oldu ra Sync diye bir şey var (ASUS b 360F'de)onu stehalt veya daha farklı yazılan bir şey var onu seç ve kaydedip yeniden başlat. Artı 0 Eksi
BIOS'a gir orada au Sürprizbozan: Bilgi kendi sistemimde oldu ra Sync diye bir şey var (ASUS b 360F'de)onu stehalt veya daha farklı yazılan bir şey var onu seç ve kaydedip yeniden başlat.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.025 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #7 Benim Bios'ta ayarı var. Bilghisayar kapalıyken USB güç vermeye devam etsin mi diye. Yani pc kapalıyken telfon falan şarj edebiliyorum. Artı 0 Eksi
Benim Bios'ta ayarı var. Bilghisayar kapalıyken USB güç vermeye devam etsin mi diye. Yani pc kapalıyken telfon falan şarj edebiliyorum.