YusufT873 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Bilgisayarı kapattıgım fakat PSU'dan gücü kapatmadıgım zaman hafif turuncu ısık var, bu nedir?
Çözüm Eymenz 4 Haziran 2025 YusufT873 dedi: B450 hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart bende de var. ASUS'tur markası da. Merak etme, sadece gorsellik için koyulmus bir ışık.
YusufT873 dedi: B450 hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart bende de var. ASUS'tur markası da. Merak etme, sadece gorsellik için koyulmus bir ışık.
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 739 Çözümler 11 Yer Türkiye 4 Haziran 2025 #2 Turuncu ışık kapatma tuşunun yanında mı yanıyor? Artı 0 Eksi
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 elektrik akıo demek istiyor Artı 0 Eksi
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 941 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 4 Haziran 2025 #4 Sistemde elektrik var demek hocam. Artı 0 Eksi
KS KS YusufT873 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 Sylesws dedi: Turuncu ışık kapatma tuşunun yanında mı yanıyor? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının arkasında yanıyor hafıften kk by67 dedi: Sistemde elektrik var demek hocam. Genişletmek için tıkla... Kapatmalımıyım psu dugmesinden hocam Artı 0 Eksi
Sylesws dedi: Turuncu ışık kapatma tuşunun yanında mı yanıyor? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının arkasında yanıyor hafıften kk by67 dedi: Sistemde elektrik var demek hocam. Genişletmek için tıkla... Kapatmalımıyım psu dugmesinden hocam
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 941 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 4 Haziran 2025 #6 YusufT873 dedi: Ekran kartının arkasında yanıyor hafıften kk. Kapatmalı mıyım PSU dugmesinden hocam. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış kanka ben kapatmıyorum eğer bölgende elektrik dalgalanması ve kesintisi olmuyorsa sıkıntı çıkarmaz açık olması. Artı 0 Eksi
YusufT873 dedi: Ekran kartının arkasında yanıyor hafıften kk. Kapatmalı mıyım PSU dugmesinden hocam. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış kanka ben kapatmıyorum eğer bölgende elektrik dalgalanması ve kesintisi olmuyorsa sıkıntı çıkarmaz açık olması.
KS KS YusufT873 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #7 by67 dedi: Sana kalmış kanka ben kapatmıyorum eğer bölgende elektrik dalgalanması ve kesintisi olmuyorsa sıkıntı çıkarmaz açık olması. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam Artı 0 Eksi
by67 dedi: Sana kalmış kanka ben kapatmıyorum eğer bölgende elektrik dalgalanması ve kesintisi olmuyorsa sıkıntı çıkarmaz açık olması. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 739 Çözümler 11 Yer Türkiye 4 Haziran 2025 #8 Anakartınızın üzerinde yanıyorsa kullanma kılavuzunu okuyabilirsiniz anlamları yazar orada. Artı 0 Eksi
KS KS YusufT873 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #9 Sylesws dedi: Anakartınızın üzerinde yanıyorsa kullanma kılavuzunu okuyabilirsiniz anlamları yazar orada. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım kutusu yok yani Artı 0 Eksi
Sylesws dedi: Anakartınızın üzerinde yanıyorsa kullanma kılavuzunu okuyabilirsiniz anlamları yazar orada. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldım kutusu yok yani
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #10 YusufT873 dedi: Bilgisayarı kapattıgım fakat PSU'dan gücü kapatmadıgım zaman hafif turuncu ısık var, bu nedir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle tahmin ediyorum anakartın b serisi anakarlardan senin o turuncu ısık dediginde anakartın efekt olması için koyulmus bir ısıktır istersen BIOS kaparsın. Anakart modelin nedir? Artı 0 Eksi
YusufT873 dedi: Bilgisayarı kapattıgım fakat PSU'dan gücü kapatmadıgım zaman hafif turuncu ısık var, bu nedir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle tahmin ediyorum anakartın b serisi anakarlardan senin o turuncu ısık dediginde anakartın efekt olması için koyulmus bir ısıktır istersen BIOS kaparsın. Anakart modelin nedir?