KimYooShin

Kilopat
Daha fazla  
Saat 6.30 gibi H1Z1 oynadıktan sonra bilgisayarımı kapadım dışarı çıktım 1-1.5 saate geri dönüp bilgisayarımı açtığımda 240 GB'lik bütün dosyalarımın bulunduğu SSD'nin çalışmadığını fark ettim...

Kablolarımı kontrol etmek için kasamı açtığımda SSD'nin 1 tane vidasının olmadığını gördüm yani takmamış olmamın imkanı yok, düştüyse de kasayı yavaşca yukarı aşağı falan yaptım hiçbir vida düşmedi, ses de gelmedi. Neyse diğer vida da gevşemiş titreşimden dolayı galiba, hemen vidaları düzelttim yerine oturttum. Kabloları da düzelttim, PC'yi açtım yine SSD gözükmedi. BIOS'a bakıyorum gözükmüyor. Bilgisayar yönetimine giriyorum, bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor. Disk yönetiminde Disk1 başlatılmamış olarak gözüküyor, sağ tıklıyorum başlatmıyor. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor.

3 adet diskim bulunmakta:
  • 64 GB Windows açılışı vs için,
  • 240 GB oyunlar vs,
  • 1 TB HDD artıklar, ekstra yedekler vs.
Çok karışık yazdım özür dilerim, inanın moralim alt üst oldu. Kafam çok karışık ya diskin parasında da değilim, bütün dosyalarım programlarım oyunlarım falanlarım filanlarım o diskin içindeydi ya. TTNET kullanıyorum zaten yaklaşık 150-200 GB dosyayı tekrar indirmek benim için ölüm :/

Montaj vs ile de ilgileniyorum. Arşivlerim, efektlerim, her şeyim gitti ya şaka gibi. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…