Sistem kapanıyor

Umut Turut

Centipat
Bilgisayarımı altı ay önce aldım. Altı ay boyunca böyle bir sıkıntım yoktu ama bugün bilgisayar kendini otomatik olarak kapattı. Bunu 2 kere yaşadım, bundan önceki gün de işlemcimin 110 derece olduğunu söyleyip BIOS'a atıyordu. Ama ısı yoktu BIOS'u güncelledim. Bu sefer de hiç hata vermeden kapatıyor, sıkıntı nedir?

MSI Afterburnereden sıcaklık değerlerine bakar mısın?

Bilgisayarınızı 6 aylık kullanım süreniz içerisinde temizleyip, termal macunlarını yenilediniz mi?
Isı değerlerinizi de bir kontrol edip emin olun.

MSI Afterburnereden sıcaklık değerlerine bakar mısın?
AİDA64 den baktım.
Bilgisayarınızı 6 aylık kullanım süreniz içerisinde temizleyip, termal macunlarını yenilediniz mi?
Isı değerlerinizi de bir kontrol edip emin olun.
Termal macunu yeniledim ama temizlemek derken neyden bahsediyorsunuz. çünkü Fanları dönüyor zaten kasa cam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    62,8 KB · Görüntüleme: 28
AIDA64'den baktım.

Termal macunu yeniledim ama temizlemek derken neden bahsediyorsunuz. Çünkü Fanları dönüyor zaten kasa cam.

İşlemci boştayken 56 derece bana yüksek gibi geldi.
AİDA64 den baktım.

Termal macunu yeniledim ama temizlemek derken neyden bahsediyorsunuz. çünkü Fanları dönüyor zaten kasa cam.
Termal macunu iyi atmamış olabilirisin

İlk başta banada fazla gelmişti İşlemcim ryzen 5 3600 testlere vesayre baktığımda yada incelemelere herkesde 55 60 arası bilemedin 50 arası gelip gidiyor. Bende dedim bir sıkıntı yoktur heralde. Termal macunuda düzgün atıldığına eminim. Pc geldiğinde işlemciyi stok fanın arkasıyla yapıştırmışlar bildiğin çok saçmaydı bilgisarcı çıkarıp termal macunu düzgün sıktı eminim. Sorun Ana kart da olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…