Sistem kapanma sorunu

Avvieess

Hectopat
Bilgisayara format attım fakat açtıktan 10 dk sonra falan kapanıyordu sonra da Windows doğru yüklenmemiş deyip "repair" ekranina yolluyordu her şeyi denedim Windows temiz kurulum yapmayı deniyorum fakat bilgisayar sürekli kapandığı için Windows temiz kurulum tamamlanamıyor donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bu sorun formattan sonra başladı Windows'tan kaynaklandığını düşünüyorum temiz kurulumu nasıl yapabilirim bilgisayar kapanmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi kurulum için gerekli işlemleri nasıl yaptınız? Hatalı veya bozuk bir işletim sistemi indirmiş olabilirsiniz. Donanımsal da olabilir neden olmasın ki? Hiç ummadığım bir anda sabit diskim arızalandı. Bunlar olağan şeyler. Bu adresten indirip USB'den kurulum yapmayı deneyin.

Bilgisayarın resetlenmesi donanımla da alakalı olabilir ekran kartın ısınıyordur soğumak için kendini resetliyordur ya da windowsun orjinal değil sağ alt kısımda 'windowsu etkinleştirin' yazıyor mu ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı