A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #1 Selam. Bilgisayarımı her kapattığımda harici taktığım bütün ekipmanlar açık kalıyor. Bu sorunu nasıl düzelteceğim? Önerilerinizi bekliyorum.
Selam. Bilgisayarımı her kapattığımda harici taktığım bütün ekipmanlar açık kalıyor. Bu sorunu nasıl düzelteceğim? Önerilerinizi bekliyorum.
MAG Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 Silinen üye dedi: Selam. Bilgisayarımı her kapattığımda harici taktığım bütün ekipmanlar açık kalıyor. Bu sorunu nasıl düzelteceğim? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarından yapılıyor diye biliyorum.
Silinen üye dedi: Selam. Bilgisayarımı her kapattığımda harici taktığım bütün ekipmanlar açık kalıyor. Bu sorunu nasıl düzelteceğim? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ayarlarından yapılıyor diye biliyorum.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2021 #3 Güç alıyorlar çünkü, destekliyor ise BIOS ayarlarınız üzerinden kapatabilirsiniz.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 17 Haziran 2021 #4 BIOS'a girin orada Advanced kısmında charging USB devices gibi bir ayar olması gerek onu kapatın.