R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir?
Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2024 #2 BIOS'tan ERP ayarını enable, Alt ayarını S5 yapın bazı anakartlarda Alt ayarı olmayabiliyor. Artı 0 Eksi
2 285091 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 987 Çözümler 44 15 Aralık 2024 #3 Razadorrrrrr dedi: Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde çalışmaya devam eden programlardan dolayı. Artı 0 Eksi
Razadorrrrrr dedi: Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde çalışmaya devam eden programlardan dolayı.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Razadorrrrrr dedi: Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tamamen kapandığında mı, sadece kapanırken mi? Artı 0 Eksi
Razadorrrrrr dedi: Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tamamen kapandığında mı, sadece kapanırken mi?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 Razadorrrrrr dedi: Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Devam ediyor derken bir süre sonra duruyor mu? Artı 0 Eksi
Razadorrrrrr dedi: Merhaba, işim bittikten sonra PC'yi kapatıyorum, ekran falan kapanıyor ama PC kapanmıyor. Fanları, RGB'leri vs. yanmaya devam ediyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Devam ediyor derken bir süre sonra duruyor mu?
KS KS R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #6 ServerTower dedi: Tamamen kapandığında mı, sadece kapanırken mi? Genişletmek için tıkla... Herşey gidiyor monitör vs. Ama kasa durmuyor alpermen dedi: Devam ediyor derken bir süre sonra duruyor mu? Genişletmek için tıkla... 5 dk bekledim kapanmadı bende psu nun tuşuna bastım Artı 0 Eksi
ServerTower dedi: Tamamen kapandığında mı, sadece kapanırken mi? Genişletmek için tıkla... Herşey gidiyor monitör vs. Ama kasa durmuyor alpermen dedi: Devam ediyor derken bir süre sonra duruyor mu? Genişletmek için tıkla... 5 dk bekledim kapanmadı bende psu nun tuşuna bastım