Sistem kapatılmasına rağmen kendi kendine tekrar açılmış

ryzadeus

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Müh.
Arkadaşlar dün akşam oyun indirmek için bilgisayarı 11-12 arası açık bıraktım. Daha sonrasında uykum geldi bilgisayar da açık kalmasın diye kapattım. Fakat sabah uyandığımda geçmişimi kontrol ettim ve karşıma benim dün akşam oyun indirirken YouTube'dan dinlenmiş şarkılar çıktı. Autoplay olabilir belki buna bir lafım yok. Ancak olay görüntüleyiciyi açıp baktığımda ben bilgisayarı kapadıktan 1 dakika sonra bilgisayar tekrar açılmış. Ve ben o sırada uyanıktım ve bilgisayarı açacak küçük bir kardeşim vesaire de yok. Dün akşam bilgisayar tekrar açılmış ve bilgisayar şu ana kadar hiç kapatılmamış gözüküyor. Oysaki ben bilgisayarı sabah 7 gibi tekrar açtım. Bilgisayarda virüs olma ihtimali nedir? Hiç korsan yazılım veya korsan oyun indirmedim. Veya herhangi yanlış bir linke girmedim sadece Steam üzerinden oyun indirdim. Bilgisayar yeni o yüzden şüpheliyim bilgisayarda virüs olabilir mi? Daha önce ki bilgisayarımdaki hard diski taktım ondan geçmiş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.PNG
    2.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 3.PNG
    3.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 4.PNG
    4.PNG
    69,8 KB · Görüntüleme: 49
Müzik zevki güzelmiş. Belki bilgisayarı kapattıktan sonra yeniden açmışsınızdır ya da ekrana gerçekten kapatmak istiyor musun gibi bir uyarı çıkar windows tarafından o çıkmıştır ve fark etmemişsinizdir o sırada çalmaya devam etmiştir.

Müzik zevki güzelmiş. Belki bilgisayarı kapattıktan sonra yeniden açmışsınızdır ya da ekrana gerçekten kapatmak istiyor musun gibi bir uyarı çıkar windows tarafından o çıkmıştır ve fark etmemişsinizdir o sırada çalmaya devam etmiştir.
Ben de lil peep dinliyorum o yüzden belki de başkası değil benim youtube önerilenlerimden çalınmıştır bu şarkılar fakat bilgisayarım kapandıktan sonra çalışmasının bi imkanı yok kasa ve monitör yatarken görüş açımda oluyor ışık vesayire de yanmıyordu.

Ben de lil peep dinliyorum o yüzden belki de başkası değil benim youtube önerilenlerimden çalınmıştır bu şarkılar fakat bilgisayarım kapandıktan sonra çalışmasının bi imkanı yok kasa ve monitör yatarken görüş açımda oluyor ışık vesayire de yanmıyordu.
Peki bilgisayarınıza sızan birisi neden bilgisayarınızdan açıp müzik dinlesin? Üstelik Lil Peep, sizin dinlediğiniz sanatçı. Sistemsel bir sorun olabilir, YouTube ilgili bir sorun olabilir.. Bilemiyorum, virüs tehlikesinde hissediyorsanız Kaspersky indirip tam tarama yapmak bir seçenek.

Peki bilgisayarınıza sızan birisi neden bilgisayarınızdan açıp müzik dinlesin? Üstelik Lil Peep, sizin dinlediğiniz sanatçı. Sistemsel bir sorun olabilir, YouTube ilgili bir sorun olabilir.. Bilemiyorum, virüs tehlikesinde hissediyorsanız Kaspersky indirip tam tarama yapmak bir seçenek.
Şu an tam tarama yapıyorum. Bir kaç gün sistemi ve geçmişi kontrol edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı