Dragon Center Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 66 10 Ağustos 2019 #1 Dostlar size 3 tane sorum var: Sistem kararsızlığı nedir? Nasıl anlaşılır? Nasıl çözülür? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2019
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2019 #2 Dragon Center dedi: Dostlar size 3 tane sorum var: Sistem kararsızlığı nedir? Nasıl anlaşılır? Nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Google'da basit bir araştırma ile bulabilirdin. Araştırma yapmadan konu açmanı tavsiye etmiyorum. Bu konunun benzeri açılmış ayrıca.
Dragon Center dedi: Dostlar size 3 tane sorum var: Sistem kararsızlığı nedir? Nasıl anlaşılır? Nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Google'da basit bir araştırma ile bulabilirdin. Araştırma yapmadan konu açmanı tavsiye etmiyorum. Bu konunun benzeri açılmış ayrıca.
Dragon Center Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 66 10 Ağustos 2019 #3 NFurkan dedi: Google'da basit bir araştırma ile bulabilirdin. Araştırma yapmadan konu açmanı tavsiye etmiyorum. Bu konunun benzeri açılmış ayrıca. Genişletmek için tıkla... sistem kararsızlığı nedir - Google'da Ara o yüzden bunlar çıkıyor Değil mi? Arkadaşlar kimse bilmiyor mu bu soruların cevabını? Son düzenleme: 11 Ağustos 2019
NFurkan dedi: Google'da basit bir araştırma ile bulabilirdin. Araştırma yapmadan konu açmanı tavsiye etmiyorum. Bu konunun benzeri açılmış ayrıca. Genişletmek için tıkla... sistem kararsızlığı nedir - Google'da Ara o yüzden bunlar çıkıyor Değil mi? Arkadaşlar kimse bilmiyor mu bu soruların cevabını?