KebabAlanya Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 762 Yer Alanya 21 Mayıs 2022 #11 Kışın kullanılır ama yazın böceklerden dolayı kullanımı zor olur.
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #12 KebabAlanya dedi: Kışın kullanılır ama yazın böceklerden dolayı kullanımı zor olur. Genişletmek için tıkla... Usta yapacak bir şey yok uzay sistem kurdum sıcaklık degerleri saçmalıyordu hava sirkilasyonu yoktu.
KebabAlanya dedi: Kışın kullanılır ama yazın böceklerden dolayı kullanımı zor olur. Genişletmek için tıkla... Usta yapacak bir şey yok uzay sistem kurdum sıcaklık degerleri saçmalıyordu hava sirkilasyonu yoktu.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2022 #13 Yan kasayı aç, önünü aç. En azından bir demirin üstünde kalması daha sağlıklı olur.
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #14 Yunusemre0101 dedi: Yan kasayı aç, önünü aç. En azından bir demirin üstünde kalması daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartının hava olması nerdeseyde imkansız sıcaklık degerleri saçmalıyordu kartın başına iş gelsin istemem
Yunusemre0101 dedi: Yan kasayı aç, önünü aç. En azından bir demirin üstünde kalması daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartının hava olması nerdeseyde imkansız sıcaklık degerleri saçmalıyordu kartın başına iş gelsin istemem
KebabAlanya Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 762 Yer Alanya 22 Mayıs 2022 #15 Shazel dedi: Usta yapacak bir şey yok uzay sistem kurdum sıcaklık degerleri saçmalıyordu hava sirkilasyonu yoktu. Genişletmek için tıkla... Böyle de tehlikeli ama olmadı en yakın zamanda ikinci el iyi bir kasa almaya bak.
Shazel dedi: Usta yapacak bir şey yok uzay sistem kurdum sıcaklık degerleri saçmalıyordu hava sirkilasyonu yoktu. Genişletmek için tıkla... Böyle de tehlikeli ama olmadı en yakın zamanda ikinci el iyi bir kasa almaya bak.
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #16 KebabAlanya dedi: Böyle de tehlikeli ama olmadı en yakın zamanda ikinci el iyi bir kasa almaya bak. Genişletmek için tıkla... Çok saçma fiyatlar dönüyor para vermek istemiyorum şu anda kasaya.
KebabAlanya dedi: Böyle de tehlikeli ama olmadı en yakın zamanda ikinci el iyi bir kasa almaya bak. Genişletmek için tıkla... Çok saçma fiyatlar dönüyor para vermek istemiyorum şu anda kasaya.
KebabAlanya Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 762 Yer Alanya 22 Mayıs 2022 #17 Shazel dedi: Çok saçma fiyatlar dönüyor para vermek istemiyorum şu anda kasaya. Genişletmek için tıkla... Sıfırlar maalesef öyle. Bu arada senin kasa modeli ne?
Shazel dedi: Çok saçma fiyatlar dönüyor para vermek istemiyorum şu anda kasaya. Genişletmek için tıkla... Sıfırlar maalesef öyle. Bu arada senin kasa modeli ne?
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #18 KebabAlanya dedi: Sıfırlar maalesef öyle. Bu arada senin kasa modeli ne? Genişletmek için tıkla... Casper eski mid kasalardan
KebabAlanya dedi: Sıfırlar maalesef öyle. Bu arada senin kasa modeli ne? Genişletmek için tıkla... Casper eski mid kasalardan