Erdem b35 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 53 22 Eylül 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar. Olay bu, eğer açılmayacaksa fanlar kapanırken veya uykuya alınırken bir anda hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Merhabalar arkadaşlar. Olay bu, eğer açılmayacaksa fanlar kapanırken veya uykuya alınırken bir anda hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TeknologSamed Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 47 22 Eylül 2020 #2 Erdem b35 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Olay bu, eğer açılmayacaksa fanlar kapanırken veya uykuya alınırken bir anda hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi var mı? Artı 0 Eksi
Erdem b35 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Olay bu, eğer açılmayacaksa fanlar kapanırken veya uykuya alınırken bir anda hızlı dönüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi var mı?
KS KS Erdem b35 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 53 22 Eylül 2020 #3 TeknologSamed dedi: BIOS güncellemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Intte bu BIOS sürümünde bir şey var mı diye baktım fakat bulamadım. Artı 0 Eksi
TeknologSamed dedi: BIOS güncellemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Intte bu BIOS sürümünde bir şey var mı diye baktım fakat bulamadım.
TeknologSamed Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 47 24 Eylül 2020 #4 Sen BIOS güncellemen varsa güncelle. Artı 0 Eksi
Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #5 BIOS güncellemesini yapın sorun devam ederse anakartta ya da PSU'da bir kısa devre olabilir. Teknik servise götürmen gerekecek o zaman da. Artı 0 Eksi
BIOS güncellemesini yapın sorun devam ederse anakartta ya da PSU'da bir kısa devre olabilir. Teknik servise götürmen gerekecek o zaman da.